Knog PWR Mountain 2000l

Knog PWR Mountain 2000l

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo:PWR Mountain je modularna kolesarska luč za trail in gorsko kolesarjenje. Ampak to ni SAMO še ena lučka za kolo. Ne samo, da gr... Preberi cel opis
162,00 € -7 %
151,00 €
-7 %162,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:18.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Knog PWR Mountain 2000l. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01564E98
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo:PWR Mountain je modularna kolesarska luč za trail in gorsko kolesarjenje. Ampak to ni SAMO še ena lučka za kolo. Ne samo, da gre za močno luč za kolo, ampak izdelek preprosto razstavite in imate še veliko več. Lahka glava in PWR banka za polnjenje naprav, ki je tudi baterija za vse izdelke v območju PWR. Napolnite naprave Sovražite, ko vam zmanjka baterije brez opozorila? To se nikoli ne bo zgodilo s PWR Mountain, s 4 vgrajenimi indikatorskimi lučmi. Tapnite spodnji del lučke, da vklopite indikator baterije. 4 lučke = popolnoma napolnjene, 2 luči = napol napolnjene itd. Enostaven za namestitev in uporabo Ta lučka ustreza krmilu velikosti 31,8 mm in premera 35 mm. S podaljškom za čelado PWR ga lahko pritrdite tudi na čelado ali prihranite prostor s palico s podaljškom za kolo PWR. Ko namestite PWR Mountain, je prepih. To je preprosta operacija z vrtenjem glave za vklop in izklop luči ter za pomikanje med svetlobnimi načini. USB Pritisnite rdeči gumb, da sprostite lučko, in z baterijo PWR napolnite telefon, GoPro, kolesarski računalnik ali drugo napravo. Napolnite svoj PWR Mountain s priloženim kablom micro USB, čas polnjenja je 4 ure. Krožni žarek in prilagodljivi načini PWR Mountain oddaja največ 2000 lumnov in lahko v načinu Eco Flash deluje do 200 ur. Njegov krožni žarek je kot nalašč za poplavno osvetlitev ovir iz nepredvidljivih kotov. Na voljo je s 6 vnaprej programiranimi načini, luč pa lahko programirate z modemakerjem. Lahko nadzirate svetlost, prilagodite čas delovanja in dodate nove svetlobne načine.
Knog PWR Mountain 2000l
Knog PWR Mountain 2000l
151,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka