EREKCIJSKA ČRPALKA XL SUCKER

EREKCIJSKA ČRPALKA XL SUCKER

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
V današnjem času lahko povečamo penis lažje kot kadar koli prej. Erekcijske črpalke so trenutno najbolj napredne za nekirurško poboljšanje erekcije in s tem tudi povečanj... Preberi cel opis
Cena z dostavo
29,30 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 00:40.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Skrivnosti.com ponudbi
Ponudba trgovine Skrivnosti.com za izdelek EREKCIJSKA ČRPALKA XL SUCKER. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0021DD79
Prijavi napako
V današnjem času lahko povečamo penis lažje kot kadar koli prej. Erekcijske črpalke so trenutno najbolj napredne za nekirurško poboljšanje erekcije in s tem tudi povečanje penisa.XL Sucker je izdelan iz kvalitetne plastike in je prirejen za vse velikosti penisa, ki z vakumom pomaga doseči erekcijo in s tem tudi povečati penis. Zaradi prozorne barve z odtenkom črne, boste lahko brez težav gledali kako se vaš penis v črpalki povečuje in širi.Luknje v črpalki povzročijo, da se zrak enakomerno izsesa in da s tem vakum povleče in raširi penis, ki zaradi navedenega postopka dobi večji pretok krvi. Rezultat tega je večji oziroma debelejši penis in bolj impresivna erekcija. Za odlične rezultate je najbolje začeti počasi. Se pravi na začetek črpalke nanesite malo lubrikanta, saj le ta dobro zapečati črpalko in omogoči odličen vakum v njej. Nato vanjo vstavite penis, stisnite balonček za črpanje zraka, ter opazujte kako vaš penis raste. Za začetnike je priporočljivo, da črpalko z ventilom za hitro sprostitev odstranijo po približno 10 minutah in je nikoli ne črpajo do točke, ko se užitek pretvori v bolečino. Če želite še bolj impresivne rezultate v krajšem času, potem vam ob črpalki priporočamo souporabo kreme Enlargo, ki z naravnimi sestavinami poveča vaš penis in odlično utrdi erekcijo. Za lažjo uporabo pa priporočamo souporabo lubrikanta. Barva: črna. Material: plastika.Velikost: 195x50mm.
EREKCIJSKA ČRPALKA XL SUCKER
EREKCIJSKA ČRPALKA XL SUCKER
25,40 €
v Skrivnosti.com

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka