ENLARGO KREMA ZA POVEČANJE PENISA DEVELOPMENT CREAM

 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Ime trgovine (A - Z)
  • Ime trgovine (Z - A)
Pred nakupom preverite lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.
SI
Preveri

Ponudba za izdelek ENLARGO - krema za povečanje penisa -43%!

Poštnina za naročene izdelke znaša: 3,40 EUR Pri plačilu po povzetju kupec plača Pošti Slovenije provizijo za prenos denarja, ki znaša 1,05 eur za naročila do 98 eur, za naročila od 98 - 501,00 eur 1,07%, za naročila večja od 501,00 EUR pa je provizija enotna in sicer 5,36 EUR. Plačilu provizije Pošti Slovenije se boste izognili, če boste celotno kupnino plačali po predračunu. Osebni prevzem je možen na sedežu podjetja Damjan Muhvič s.p., Cesta na Rupo 55, 4000 Kranj vsak delavnik od 11. – 17. ure. Predlagamo vam, da se predhodno dogovorite za termin na 031 397 946 ali po elektronski pošti na info@sveterotike.si. Brezplačna poštnina velja pri nakupu nad 50 EUR. Pri nakupih manjše vrednosti se zaračuna poštnina v vrednosti 3,40 EUR.

SI
Preveri

Ponudba za izdelek Enlargo Development Cream 50 g

Plačilne opcije so naslednje: po povzetju: pošiljko pošljejo priporočeno z odkupno vrednostjo. po predračunu: ko kupec opravi naročilo, se mu izpišejo podatki na kateri račun je potrebno denar nakazati. Takoj ko je plačilo vidno, izdelke pošljejo priporočeno na željeni naslov.

Stroški pošiljanja znašajo 4,00 EUR, pri nakupu nad 60 EUR je poštnina brezplačna. Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9-16 ure. Predhodno pokličite 080 18 01 in se dogovorite za točno uro prevzema. Našim strankam pri naročilu preko spleta ponujamo sledeči način dostave: Dostava GLS; Pošiljko vam na izbrani naslov prinese kurir dostavne službe.

SI
45

Ponudba za izdelek Krema Enlargo za povečanje penisa

Po povzetju ; Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. S plačilom po predračunu ; Pošiljko pošljemo po prejemu plačila z vaše strani. S PayPal sistemom ( več o tem na www.paypal.com)

Blago, naročeno v spletni trgovini Intimna.si , gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v našem skladišču, gre na pot običajno še isti dan. Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je dostavna služba GLS, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Strošek dostave: Stroški dostave so enotni za celo Slovenijo in sicer: - v primeru vrednosti naročila do 50,00 EUR in dostavo GLS je cena poštnine 3,90 €, - v primeru vrednosti naročila od 50,01 do 60,00 EUR in dostavo GLS je cena poštnine: 1,90 €, - v primeru vrednosti naročila do 60,00 EUR in dostavo POŠTNO LEŽEČE je cena poštnine: 4,50 €. Brezplačna dostava: Stroška dostave ne plačate, če znesek naročila preseže 60,00 EUR, v tem primeru stroške dostave krije spletna trgovina Intimna.si. Osebni prevzem: Osebni prevzem je mogoč vsak delavnik od 9. do 16. ure, ob petkih od 9. do 15. ure. Prosimo vas, da predhodno pokličete na našo telefonsko številko 080 18 01 in se dogovorite za točno uro prevzema ter pozanimate, če je želeni izdelek sploh na zalogi, saj lahko njegov prevzem zagotovimo le tako. V primeru, da izdelka ni na zalogi, vas bomo ob prejemu novih zalog obvestili, tako da boste lahko naročeno blago prevzeli kasneje. Dostava dopoldne - kamorkoli Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če si ob nakupu za način plačila izberete gotovinsko plačilo ob dostavi, vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine, pri tem pa pustite tudi kontaktno telefonsko številko s pomočjo katere bo v stik z vami lahko stopil kurir dostavne službe GLS ter vas obvestil o predvidenem času dostave. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, itd.), se s kurirjem dostavne službe GLS dog