Xucker Češnjeva marmelada 220 g
Češnjeva marmelada z nizko vsebnostjo sladkorja in 74,8% češenj, brez konzervansov in barvil
Češnjeva marmelada ima neverjetno 74,8% vsebnost češenj, zahvaljujo...
Preberi cel opisPODOBNI IZDELKI
Češnjeva marmelada z nizko vsebnostjo sladkorja in 74,8% češenj, brez konzervansov in barvil
Češnjeva marmelada ima neverjetno 74,8% vsebnost češenj, zahvaljujoč temu lahko uživate v čistem sadnem okusu brez nepotrebnih konzervansov in barvil. Cenili boste nizko vsebnost sladkorja v primerjavi s podobnimi izdelki. Ta marmelada vsebuje 80% manj sladkorja. Vendar pa ji ne manjka sladkega okusa. Vsebuje ksilitol, ki ima nižjo kalorično vrednost, zato lahko marmelado uživajo tudi ljudje, ki poskušajo shujšati. 100 gramov ima le 109 kcal, zato si jo lahko privoščite, ne da bi bistveno povečali dnevni vnos kalorij.
V kuhinji je zanjo veliko načinov uporabe. Uporabite jo lahko za pripravo sladic, dodate jo lahko v testo ali kot namaz na kruhu za zajtrk. Njen slasten okus po češnji bo vedno izstopal ne glede na vse.
Češnjeva marmelada in njene prednosti
vsebuje 74,8% sadja
vsebuje 80% manj sladkorja
100 g ima le 109 kcal
idealna za sladice ali pecivo
primerna za vegane in diabetike
ne vsebuje nepotrebnih konzervansov in barvil
Sestavine
Češnje (74,8%), sladilo: ksilitol sredstva za želiranje: pektin, dekstroza, sredstvo za zakisljevanje: citronska kislina.
Tabela hranilnih vrednosti
Hranilne vrednosti | 100 g |
Energijska vrednost | 460 kJ / 109 kcal |
Maščobe | |
od tega nasičene | 0 g |
Ogljikovi hidrati | 29 g |
od tega sladkorji | 7.8 g |
od tega polihidrični alkoholi | 22 g |
Beljakovine | 1.1 g |
Sol | 0.06 g |
Opozorilo
Shranjujte v suhem in hladnem prostoru. Ko izdelek odprete, ga shranite v hladilniku in ga porabite v 10 dneh. Izdelek lahko v primeru prekomerne uporabe deluje odvajalno. Hranite izven dosega živali, saj so že majhne količine ksilitola lahko nevarne za pse. Nasprotno pa mačke brez težav prenašajo xucker ksilitol.
Dekstroza v izdelku se ne uporablja aktivno za sladkanje. Je sestavina pektina, ki se uporablja za želiranje iz naravnih surovin. Funkcionalne kakovosti pektina ni mogoče zagotoviti brez dodatka dekstroze. Vendar je vsebnost zanemarljiva in skoraj ne vpliva na skupno vsebnost sladkorja.