PHILIPS soundbar TAB8505

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Tisti za kinematografski zvok
Obogatite izkušnjo vsakega filma, igre in seznama predvajanja! Ta eleganten Soundbar in brezžični nizkotonec s tehnologijo Dolby...
Preberi cel opis
299,99 €
1-3 dni
PAKETNA PONUDBA
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Zadnji kosi v trgovinah Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 09:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Telekom Slovenije ponudbi
Proizvajalec
Skupna moč zvočnikov (v W) Ta podatek Vam pove kolika je maksimalna moč zvočnikov. Drugače povedano: večja kot je moč zvočnikov, bolj boste lahko jezili sosede.
200 W
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX014D8E28
Prijavi napako
Tisti za kinematografski zvok
Obogatite izkušnjo vsakega filma, igre in seznama predvajanja! Ta eleganten Soundbar in brezžični nizkotonec s tehnologijo Dolby Atmos se ponaša s popolno kombinacijo zmogljivosti in sloga. Zagotavlja vam boljše nizke tone, mogočnejšo glasbo in čistejše glasove.
Dolby Atmos. Povečajte vznemirjenje.
Povečajte dramatičnost trenutka, ne glede na to, kaj gledate. Ta Soundbar, ki podpira Dolby Atmos, reproducira tako globoke kot visoke tone in tako ustvarja navidezni tridimenzionalni prostorski zvok, ki vas obdaja z vseh strani.
Play-Fi. Od večprostorskega do surround zvoka.
Zahvaljujoč enostavni združljivosti z aplikacijo Play-Fi bo ta Soundbar blestel - med vsemi aparati nameščenimi v vaših prostorih. Zvočnike, ki so združljivi s Play-Fi, lahko sinhronizirate in poskrbite za večprostorski zvok ali pa ustvarite pravi sistem sinhronega predvajanja prostorskega zvoka – vse to prek aplikacije Philips Sound ali Play-Fi.
Pametni Soundbar. Kinematografski zvok.
Ta Soundbar prinaša novo dimenzijo zvoka v vse, kar poslušate in gledate. 2.1-kanalni sistem poskrbi za bogatejši zvok filmov, gromkejše učinke in jasnejše dialoge. Brezžični nizkotonec ojača vsako eksplozijo in vsak ritem.
Poveže se z vašimi priljubljenimi napravami, ki podpirajo glasovnega pomočnika
Napravi, ki podpira Alexo, ali katerem koli zvočniku, ki podpira Pomočnika Google, naročite, naj predvaja glasbo prek Soundbara. Vam je ljubša Siri? Ta Soundbar podpira Apple AirPlay 2, tako da lahko svoje želje naročite tudi njej. Zvišajte glasnost zvoka. Preskočite skladbe. Vse to naredite popolnoma prostoročno.
Enostavna povezava z najljubšimi viri
Ko želite poslušati glasbo, Spotify Connect omogoča pretakanje najkakovostnejših vsebin prek povezave Wi-Fi. Prav tako lahko iz svoje mobilne naprave direktno prek povezave Apple AirPlay 2 ali Bluetooth pretakate visokoločljive sezname predvajanja. Kakovost filmov in iger bo vedno ostala neokrnjena, saj priključki omogočajo pretakanje signalov iz video virov 4K HDR z nezmanjšano ločljivostjo.
HDMI eARC. Uživajte v najnovejših formatih prostorskega zvoka.
Ne izpustite ničesar, ko ste zatopljeni v dramo. Ta Soundbar je združljiv s hitro povezavo HDMI eARC, ki omogoča, da v celoti doživite napredne zvočne formate , kot je Dolby Atmos. Soundbar ima tudi dva vhoda HDMI.
Značilna geometrična zasnova. Enostavna namestitev
Ta Soundbar se ponaša z edinstveno poševno obliko in nizkim profilom. Ko gre za namestitev, vam priloženi nosilci omogočajo proste roke. Tukaj je še kompaktna zasnova zmogljivega nizkotonca, kar pomeni, da ga lahko brez težav namestite tako, da bo kar najmanj opazen.
PHILIPS soundbar TAB8505
PHILIPS soundbar TAB8505
299,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka