APPLE AirPods Max, Pink

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
S slušalkami Apple AirPods Max lahko brez kompromisov poslušate glasbo najvišje kakovosti. Edinstvene so zaradi udobja, ki ga zagotavljajo, poleg teg... Preberi cel opis
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:28.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Si.mobileshop.eu ponudbi
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:22.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o iSTYLE ponudbi
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi

Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Mikrofon
Modeli slušalk
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX017F0496
Prijavi napako
S slušalkami Apple AirPods Max lahko brez kompromisov poslušate glasbo najvišje kakovosti. Edinstvene so zaradi udobja, ki ga zagotavljajo, poleg tega pa dodajajo vrhunsko aktivno odpravljanje šumov in pozornost do najmanjših podrobnosti tudi pri najvišji glasnosti. Teleskopske ročice zagotavljajo največje udobje, okvir iz nerjavečega jekla, prekrit z mehko lupino, pa zagotavlja resnično kakovost. Srce slušalk je visoko zmogljiv čip Apple H1, ki v kombinaciji z najnaprednejšo programsko opremo in edinstvenimi akustičnimi rešitvami pomaga zagotoviti prostorski zvok najvišje kakovosti z dinamičnim zaznavanjem položaja glave, zato se med gledanjem filmov in televizijskih oddaj počutite kot v vrhunskem kinu.

Odlično prileganje
Ušesne slušalke AirPods Max imajo lok iz tkane mreže in ušesne blazinice iz spominske pene. Ta kombinacija zagotavlja, da se popolnoma prilegajo vsaki glavi, saj so individualno nastavljivi, kar zagotavlja udobje tudi po dolgih urah poslušanja najljubše glasbe.

Obvladovanje hrupa
Z aktivnim odpravljanjem šumov vas okolica ne bo motila niti na vlaku ali letalu. Za to poskrbi kombinacija napredne programske opreme, šestih mikrofonov, usmerjenih navzven, in izjemno zmogljivega Applovega čipa H1. Z načinom za prehod pa lahko takoj začutite svet okoli sebe, kadar to želite.

Prostorski zvok
Tehnologija prostorskega zvoka z dinamičnim zaznavanjem položaja glave prek žiroskopov in pospeškometrov poskrbi, da se boste ob poslušanju z Apple AirPods Max počutili kot v vrhunskem kinu.

Funkcije, ki vam bodo všeč
AirPods Max vključuje tehnologije, ki ste jih pri AirPodih že vzljubili. Med njimi so seznanjanje z enim dotikom ali samodejna prekinitev, ko snamete slušalke, in druge odlične funkcije.

Čarobna torbica
Slušalke preprosto vstavite v priloženo pametno torbico, kjer se samodejno preklopijo v izjemno varčen način, da ohranijo zmogljivost baterije.

Do 20 ur delovanja baterije
Brezžične slušalke z aktivnim odpravljanjem hrupa in prostorskim zvokom zagotavljajo do 20 ur zabave z enim polnjenjem s kablom Lightning. Poleg tega je samo 5 minut na polnilniku dovolj, da dobite energijo za še 1,5 ure poslušanja.
APPLE AirPods Max, Pink
APPLE AirPods Max, Pink
540,00 €
v Si.mobileshop.eu

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka