WEBER žar na oglje Summit Kamado S6 GBS

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Klasični dizajn Weber žarov na oglje je dobil posodobitev. Novi Summit Charcoal Kamado S6 GBS je narejen za enostavno in zabavno peko in dimljenje hrane. V celoti izdelan... Preberi cel opis
2.699,90 € -7 %
2.499,90 €
1-2 dni
-7 %2.699,90 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:49.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Drva.info ponudbi
Ponudba trgovine Drva.info za izdelek WEBER žar na oglje Summit Kamado S6 GBS. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Širina (cm)
144
Velikost površine za peko (cm)
61
Višina (cm)
121
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01477040
Prijavi napako
Klasični dizajn Weber žarov na oglje je dobil posodobitev. Novi Summit Charcoal Kamado S6 GBS je narejen za enostavno in zabavno peko in dimljenje hrane. V celoti izdelan iz najkvalitetnejšega ameriškega jekla, ki ga pri 870°C prekrijejo s plastjo porcelana, ki žar ščiti pred rjo, hkrati pa omogoča boljši izkoristek toplote. Pokrov in kotel žara sta opremljena z dvojno steno, ki služi kot izolator, žar pa posledično vzdržuje temperaturo do 12 ur z enim polnjenjem oglja. Pokrov žara enostavno odpremo in zapremo enoročno z pomočjo vzmetnega mehanizma, priročno tesnilo iz nerjavečega jekla pa poskrbi da je vaš žar vedno vakumsko zaprt, kar pripomore k boljšemu zadrževanju toplote. Žar v celoti stoji na močnem vozičku s kvalitetnimi kolesi z gumjasto oblogo.

Novi Summit Charcoal Kamado S6 GBS je izjemen sopotnik v vsakem letnem času. 61 cm premera omogoča peko za večje družbe ljudi, zato ne bo nikoli zmanjkalo prostora. GBS sistem rešetke omogoča enostavno menjavo GBS pripomočkov po potrebi - naj bo to wok, searing rešetka, litoželezna posoda ali pa kamen za peko pice ali kruha. Novi Snap-Jet vžigalni sistem s priklopom na plin prižge oglje v Summit Charcoal žaru v manj kot 15 minutah, po višini nastavljiva rešetka za oglje pa omogoča različne metode peke in spremembo temperature. Deflektorje iz nerjavečega jekla lahko hitro izvlečemo nad oglje ter s tem varujemo nežnejšo hrano pred previsoko temperaturo.

Trije zračniki spodaj in sistem One-touch skrbijo za preprosto čiščenje in reguliranje temperature – od nizke »smoking« temperature do peklenske vročine za »searing« neverjetnih steakov. Novi zgornji zračnik RapidFire ima dvojno funkcijo, zavrtite ga lahko okoli sredinske osi ter tako odvajate manj zraka, ali pa ga v celoti odprete za hitro višanje temperature.
WEBER žar na oglje Summit Kamado S6 GBS
WEBER žar na oglje Summit Kamado S6 GBS
2.499,90 €
v Drva.info

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka