Moksa - brezdimna, zavitek 5 kos

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Brezdimna moxa


Metoda moksibustije se v tradicionalni kitajski medicini svetuje pri zmanjšanju bolečine, pri mišičnih krčih, otekanju, spodbudi limfno cirkulaci...
Preberi cel opis
9,30 € -15 %
7,90 €
1-2 dni
-15 %9,30 €
z dostavo 10,89 €
Cena z dostavo
10,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:02.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Medivital.si ponudbi
Ponudba trgovine Medivital.si za izdelek Moksa - brezdimna, zavitek 5 kos. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01476C1A
Prijavi napako

Brezdimna moxa


Metoda moksibustije se v tradicionalni kitajski medicini svetuje pri zmanjšanju bolečine, pri mišičnih krčih, otekanju, spodbudi limfno cirkulacijo in pri nekaterih notranjih boleznih, napetosti v trebuhu, bolečine v pasu in nogah, bolečina v trebuhu, kašelj in astma, paraliza obraza, dismenoreja, periartritis ramen itd.

Sestavine

Notopterygii rhizome et radix, Asari radix et rhizome, Angelicae dahuricae radix, Carbonized mugwort leaf, Scutellariae radix.

Navodilo za uporabo

Odprite škatlo in vzemite moksa palčko. Odstranite ovojnino. Prižgite konico moksa palčke in moksajte od 10 – 30 mm nad akupunkturno točko ali predelom, ki ga moksate, dokler ne začutite rahle udobne vročine, koža pa rahlo pordi. Moksajte se enkrat dnevno. Mokso lahko ugasnete v pepelniku za mokse, v zaprtem steklenem kozarcu ali jo zavijete v alu folijo. Samo za zunanjo uporabo. Z uporabo moksa škatlice preprečite stik s kožo, moksanje je varno in udobno.

Opozorilo

Ne uporabljajte te metode ko ste v vinjenem stanju, jezni, prestrašeni, zaprepadeni, preutrujeni, po obilnem obroku. Ljudje s kožnimi alergijami naj se ne moksajo. Med moksanjem bodite skrajno previdni, da preprečite opekline na koži. Nosečnice naj se ne moksajo. Hranite v hladnem in suhem prostoru.


Kolilina pakiranja: 5 kosov (13mmx110mm).

Moksa - brezdimna, zavitek 5 kos
Moksa - brezdimna, zavitek 5 kos
7,90 €
v Medivital.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka