Hiša zelenih igrač

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Če iščete plastične igrače za otroke in skrbite za varnost svojih otrok, vam ponujamo ameriško blagovno znamko ekoloških igrač Green toys, ki je priljubljena ne samo v... Preberi cel opis

72,30 €
1-10 dni
Cena z dostavo
78,29 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Hiša zelenih igrač. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0147676F
Prijavi napako

Če iščete plastične igrače za otroke in skrbite za varnost svojih otrok, vam ponujamo ameriško blagovno znamko ekoloških igrač Green toys, ki je priljubljena ne samo v Ameriki, temveč s svojimi izdelki žanje neverjetne uspehe po vsem svetu. Zelene igrače, to je predvsem odgovorna proizvodnja igrač iz recikliranih plastičnih steklenic za mleko.

Varni material za otroke, ki ne vsebuje PVC-ja, bisfenola ali ftalatov Trden in gladek material Izvirna oblika Tudi embalaža je 100% ekološka in primerna za recikliranje Podprite naš planet in kupite otrokom zelene igrače. Vključuje hišo, kabriolet, posteljo, kopel, stopnice, mizo, 2 stola, 2 figuri miške





Hiša zelenih igrač
Hiša zelenih igrač
72,30 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka