Go! Mate električni skuter e stap ER2 PLUS, črn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Električni skuter Go! Mate e stap ER2 PLUS črna


Pojdi! Mate stap ER2 PLUS električni skuterji so vrhunsko sredstvo za vsakodnevno vožnjo v mestnem promet...
Preberi cel opis
1.773,21 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 12:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek Go! Mate električni skuter e stap ER2 PLUS, črn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Doseg (v km)
35
Moč motorja (v W)
250
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0147576D
Prijavi napako
Električni skuter Go! Mate e stap ER2 PLUS črna


Pojdi! Mate stap ER2 PLUS električni skuterji so vrhunsko sredstvo za vsakodnevno vožnjo v mestnem prometu do dela in brez napora. Zahvaljujoč kakovostni izdelavi so primerni tudi za športno uporabo za sprehode v prostem času.

Različica PLUS je opremljena z močnejšim motorjem, vgrajenim v skuter, s hitrostjo do 25 km / h. Poleg tega ta vrhunska različica vsebuje 7,5 Ah baterijo z večjo zmogljivostjo in bolj dovršen nadzorni računalnik s 5 hitrostmi.

Skuterji so izdelani v Nemčiji, odlikujejo jih popolna izdelava in uporabne lastnosti, uporabljajo se le najkakovostnejši deli, vključno z zmogljivim motorjem in veliko zmogljivo baterijo z dosegom 35 km. Celoten skuter je zasnovan tako, da so med vožnjo vse mišice enakomerno povezane. Eleganca in dizajn predstavljata absolutnega svetovnega voditelja, ki ga ne boste našli nikjer drugje! Vse je premišljeno do potankosti, za največjo varnost in udobje vožnje.

Vstopite ali se zapeljite!
S tem dizajnerskim skuterjem doživite novo dimenzijo mobilnosti in uživajte v prijetnem občutku vožnje. Vsak dan brez truda pojdite v službo ali nakupovanje. Zahvaljujoč iznajdljivemu sistemu zlaganja lahko skuter v nekaj sekundah zložite v kompaktno velikost in ga na primer uporabite za potovanja in aktivne počitnice.

Udobje predvsem.
Noga iz laminiranega lesa je v celoti integrirana v okvir in je pomemben strukturni element. Prožnost tekalne steze je tista, ki zagotavlja izjemno udobno vožnjo skuterja Go! Mate. Ta sistem prehiti tudi skuterje z vzmetenimi vilicami glede na vozne lastnosti (vzmetne vilice dodajo še dodatno težo).

Elegantna gradnja.
Skuter ER2 PLUS stap je brezokvirna konstrukcija, uporabljeni so lahki deli iz aluminijevih zlitin, zahvaljujoč kateri ima skuter veliko nosilnost in zelo majhno težo. Noga je izdelana iz lepljenega lesa. Vsi (bowden) kabli so speljani znotraj, da se prepreči škoda. Rezultat je fantastičen namenski dizajn, ki je bil nagrajen s prestižno nagrado REDDOT 2018.

Zmogljiv motor.
Električni skuter poganja močnejši Rim motor. Motor je integriran v zadnje kolo, kar zagotavlja največji oprijem. Hitrost skuterja ali 36V motorja lahko udobno regulirate z močjo 250W z ročico na krmilu. Ročico pritisnemo s palcem desne roke in gibanje je zelo intuitivno. S tem motorjem boste imeli dovolj moči tudi pri vožnji navkreber. Največja hitrost skuterja je 25 km / h.

Odstranljiva baterija.
Energijo za električni pogon napaja 36V baterija s kapaciteto 7,5Ah, s katero ima skuter doseg do 35 km. Baterija je odstranljiva in jo je mogoče zakleniti s ključem v robustnem nosilcu. Akumulator lahko tako po vožnji odstranite in ga v omrežju polnite v udobju vašega doma.

Dolge razdalje.
Z uporabo najkakovostnejših komponent je bilo doseženo odlično razmerje majhne teže in velikega dosega. Do električnega pogona lahko napolnite 35 km na polnjenje baterije. Tako lahko skuter uporabljate ves dan!

Nadzorni računalnik z zaslonom.
Različica električnega skuterja PLUS je opremljena z bolj izpopolnjenim nadzornim računalnikom z jasnim osvetljenim zaslonom na krmilu. Z gumbi lahko enostavno nadzirate funkcije računalnika. Izbirate lahko med 5 hitrostmi elektromotorja. Poleg tega imate jasno prikazane telemetrijske podatke, kot so hitrost, čas vožnje, stanje napolnjenosti akumulatorja, trenutna moč motorja, prevožena razdalja, temperatura in še več.

Zložljivo krmilo in sprednji del.
Skuter ER2 Plus je opremljen z dvema zgloboma za enostavno zlaganje krmila in sprednje strani. Tako dobite kompaktno obliko, primerno za prevoz ali skladiščenje. Po preklopu krmila in sprednjega dela s kolesom lahko skuter enostavno prevažate v prtljažniku avtomobila.

Sestava krmila s sprednjim delom je zelo enostavna in hitra. Samo odklenite zapahe. Mehanizem je izdelan iz togih, a lahkih aluminijastih delov, ki zagotavljajo majhno težo in trdnost.

Velika 16 "in 12" platišča s pnevmatikami Schwalbe.
Sprednja 16 "in zadnja 12" kolesa zagotavljajo varno in udobno vožnjo. Pnevmatike Schwalbe imajo zelo prilagodljiv platišče, zaradi česar je vožnja čim bolj udobna. Uporaba 16 "prednjega kolesa vam omogoča enostavno premagovanje neenakosti v urbanem okolju ali v naravi.

Varnostni odsevni trak.
Sprednja in zadnja kolesa so na obeh straneh pnevmatike opremljena z močno odsevnim trakom. Ta varnostni pas po celotnem obodu pnevmatike služi kot stranski odsevnik. Z zmanjšano vidljivostjo boste zlahka opazni.

TEKTRO kolutne zavore.
TEKTRO je vodilni proizvajalec profesionalnih zavornih sistemov za kolesarsko industrijo. Z več kot 30-letnimi izkušnjami izdelujejo nekatere najkakovostnejše zavore. Zavore Tekro lahko vidite na kolesarskih dirkalnih ekipah, kot so hlevi DEKLO.
Skuter je opremljen s sprednjimi in zadnjimi hidravličnimi kolutnimi zavorami TEKTRO . Zavore imajo in se odlikujejo po učinkovitosti in občutljivosti. Bowdens so vodeni znotraj okvirja za maksimalno udobje in zaščito.

Izdelano v Nemčiji.
Go! Mate skuterji so izdelani v Nemčiji z najvišjo kakovostjo in natančno izdelavo. Popoln dizajn poudarja tudi prestižna nagrada REDDOT, ki so jo leta 2018 osvojili strmi skuterji.

Krmilo po višini.
Višina nastavljivega krmila v območju 14 cm zagotavlja udobno pokončno vožnjo za vsakogar. Nastavitev višine se izvede s klasičnim zgibnim sistemom vzvodov.

Ključne lastnosti skuterja za spenjanje ER2 PLUS
Izdelano v Nemčiji Zelo kakovostna izdelava Zelo lahka konstrukcija iz aluminijeve zlitine Laminirana lesena podnožja Zmogljiv motor s hitrostjo do 25 km / h Odstranljiva, zaklepljiva Li-ionska baterija z dosegom do 35 km Neprekinjen nadzor hitrosti z ročico na krmilu Čist zaslon s 5 nastavitvami hitrosti Na zaslonu so hitrost, števec števcev kilometrov, napolnjenost baterije, temperatura in drugo Sprednje in zadnje kolutne zavore Zložljivo krmilo za enostavno shranjevanje in prevoz Krmilo po višini nastavljivo v območju 14 cm Pnevmatike Schwalbe za udobno vožnjo Nosilnost skuterja je 120 kg Stoj
















Priporočamo nakup
Obvezna oprema
Če želite uporabljati kolo ali skuter na javnih cestah, morajo biti opremljeni v skladu z zakoni in predpisi o cestah. To so v glavnem odsevniki in razsvetljava. Če se kolesar premika po javnih cestah, mora biti pozoren na varnost in prometne predpise.

Vnaprej ugotovite, ali izdelek ustreza tehničnim zahtevam, v skladu z Odlokom št. 341/2002 Coll., Ali pa ga dodajte z izbiro ustrezne dodatne opreme.
Parametri:

Dolžina 130 cm Višina 100 cm Svetla višina 11 cm Nastavljiva višina krmila 14 cm Širina podnožja 15 cm Širina krmila 52 cm Prednje kolo 16 " Zadnje kolo 12 " Hitrost 25 km / h Motor 36V 250W Motor platišča Baterija 36V 7,5 Ah - zaklepanje Doseg do 35 km Hidravlične zavore TEKTRO 140 mm Material okvirja Aluminij Noga LVL-lepljeni les Ročaji iz pene Nosilnost 120 kg Teža 13,2 kg Starost 14+

















 
Go! Mate električni skuter e stap ER2 PLUS, črn
Go! Mate električni skuter e stap ER2 PLUS, črn
1.773,21 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka