HOOVER sušilni stroj ND H9A3TCBEXS-S

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
H-DRY 500
H-DRY 500 je najzanesljivejši in najučinkovitejši sušilni stroj. Njegov nov program Auto Care ob skrbni negi tkanin popolnoma in učink...
Preberi cel opis
PAKETNA PONUDBA

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena 18. 04. 2024 ob 09:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Telekom Slovenije ponudbi
Ponudba trgovine Telekom Slovenije za izdelek HOOVER sušilni stroj ND H9A3TCBEXS-S. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatne lastnosti
Energijski razred
Globina (cm)
58.5 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0147312F
Prijavi napako
H-DRY 500
H-DRY 500 je najzanesljivejši in najučinkovitejši sušilni stroj. Njegov nov program Auto Care ob skrbni negi tkanin popolnoma in učinkovito posuši kakršno koli oblačilo.

OKOLJU PRIJAZEN APARAT
H-DRY 500 je v svojem razredu najbolj učinkovit sušilni stroj in skrbi tudi za naš planet! Z našo tehnologijo toplotnih črpalk in novim plinom, uporabljenim v kompresorju, smo dosegli neverjeten rezultat zmanjšanja vplivov na okolje za 30-krat in znižanje GWP (potencial globalnega segrevanja) s 100 na 3,4.

FUNKCIJA ACTIVE DRY
H-DRY 500 je opremljen s funkcijo Active Dry, ki je posebej zasnovana, da zadosti potrebam po higieni in negi za vašo družino. Na naraven način odstranjuje slabe vonjave, mikrobe, spore in bakterije, nežno skrbi za vaša oblačila in v zelo kratkem času zagotavlja odlične rezultate. Oblačila bodo pripravljena v 20 minutah. Je idealen program za higienično nego vaših osebnih in otroških oblačil.

VIRTUALNA GARDEROBA
Zahvaljujoč funkciji Scan to Care lahko pozabite na etikete z navodili! Samo fotografirajte oblačila in ustvarite svojo virtualno garderobo. Aplikacija bo zbrala in shranila vsa navodila za sušenje oblačil ter predlagala najustreznejši program nege zanje.

ŠTIRI STOPNJE SUHOSTI
Vsi Hooverjevi sušilni stroji nudijo možnost izbire med štirimi stopnjami suhosti: Pripravljeno za likanje, Za na obešalnik, Za v omaro in Posebej suho.

VSE PREDNOSTI POVEZANOSTI
Izboljšajte učinkovitost sušenja z novo aplikacijo hOn in izkoristite nabor ekskluzivnih dodatnih vsebin: Več kot 20 dodatnih programov, Obvestilo o koncu cikla, Nasveti za sušenje in video, Programirano vzdrževanje, Vodič za sušenje, Pregled porabe med cikli sušenja v realnem času in sledenje navadam uporabe.

AQUAVISION ZBIRALNA POSODA
Nova oblika kondenzacijske posode Aquavision je edinstven dodatek Hooverjevim strojem. Posoda omogoča, da lahko vedno spremljate nivo vode in jo izpraznite, ko je potrebno, saj je enostavna za odstranitev in ponovno namestitev.
HOOVER sušilni stroj ND H9A3TCBEXS-S
HOOVER sušilni stroj ND H9A3TCBEXS-S
665,99 €
v Telekom Slovenije

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka