Google Nest WIFI Router - Usmerjevalnik

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Google Nest Wifi Router
Usmerjevalnik Google Nest Wifi podpira Wi-Fi 5 (802.11ac) in je zmogljivejši od svojega predhodnika Google Wifi, ki zagotavlja do dvak...
Preberi cel opis
241,00 €
1-10 dni
Cena z dostavo
245,50 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 01:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek Google Nest WIFI Router - Usmerjevalnik. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01469DF9
Prijavi napako
Google Nest Wifi Router
Usmerjevalnik Google Nest Wifi podpira Wi-Fi 5 (802.11ac) in je zmogljivejši od svojega predhodnika Google Wifi, ki zagotavlja do dvakrat večjo hitrost in do 25 odstotkov boljšo pokritost. Točka Nest Wifi omogoča pokritost celotnega doma, sistem pa je razširljiv, kar vam omogoča, da v prihodnosti dodate več točk. Sistem Nest Wifi lahko istočasno obravnava več 4K video tokov. Sistem Nest Wifi podpira tudi proaktivno krmiljenje pasu, omrežje za samozdravljenje in oddajanje žarkov. Usmerjevalnik ima snežno barvo.
Usmerjevalnik Nest Wifi lahko pokriva do 120 kvadratnih metrov in podpira 4x4 MU-MIMO. Usmerjevalnik ima tudi dva priključka Gigabit Ethernet RJ45.
Google je zgradil sistem Nest Wifi, da bi zagotovil temelje za vaše prihodnje naprave pametnega doma. Ima lokalno domačo povezljivost, ki nekaterim napravam omogoča neposredno povezavo s sistemom brez zvezdišča. Za preprosto nastavitev in nadzor uporabite aplikacijo Google Home.
Pretakajte s hitrostjo
Usmerjevalnik Nest Wifi lahko upravlja do 100 povezanih naprav. Prav tako je dovolj hiter za pretakanje več videoposnetkov 4K hkrati (odvisno od širokopasovne povezave vašega ponudnika internetnih storitev).
Pokritost celotnega doma
Usmerjevalnik Nest Wifi se priključi na modem in ustvari brezžično omrežje z močnim in zanesljivim signalom. Dodajte točko Nest Wifi, da razširite pokritost Wi-Fi. Točka Nest Wifi ima tudi pametni zvočnik, ki lahko predvaja glasbo in podpira Google Assistant. Ko se premikate iz sobe v sobo, se boste povezali z najhitrejšo točko Wifi. Prav tako bo vaše omrežje postavilo na najčistejši kanal in najhitrejši pas, da se prepreči zastoj.
Varnost
Z naprednim varnostnim čipom, šifriranjem WPž in samodejnimi varnostnimi posodobitvami usmerjevalnik Nest Wifi pomaga varovati vaše brezžično omrežje.
Izdelano iz trajnostnih materialov
Usmerjevalnik Nest Wifi je izdelan iz 45 odstotkov reciklirane plastike po porabi, točka pa iz 40 odstotkov reciklirane plastike po porabi.
Specifikacije:
Wi-Fi Wi-Fi 5 (802.11ac) Dvopasovni (2,4 in 5 GHz)
Bluetooth Da
Komunikacijski protokol Google Home
Podpora za navideznega pomočnika Nič
Prepustnost 2200 Mb / s Skupaj
Podpora za mobilni operacijski sistem Da
Načini delovanja Mesh, brezžični usmerjevalnik
Podprti standardi IEEE 802.11ac, 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11k, 802.11n, 802.11s, 802.11v
Procesor 1,4 GHz ARM štirijedrnik
Pomnilniški usmerjevalnik: 1 GB
Usmerjevalnik bliskovnega pomnilnika: 4 GB
Zvočniki Ne
Vgrajeni mikrofoni Ne
Poraba energije 15 W
Material konstrukcije Plastika
Mere 110,0 x 90,4 mm (usmerjevalnik)
Teža: 380 g (usmerjevalnik)
Google Nest WIFI Router - Usmerjevalnik
Google Nest WIFI Router - Usmerjevalnik
241,00 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka