BeastPink Topilec maščob Night Burn

BeastPink Topilec maščob Night Burn

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Topilec maščob Night Burn - mešanica 5 aktivnih snovi, ki pomagajo pri izgorevanju maščob in pridobivanju vašega sanjskega telesa

Topilec maščob Night Burn je n... Preberi cel opis

20,95 € -29 %
14,95 €
1-2 dni
-29 %20,95 €
z dostavo 18,85 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
18,85 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gymbeam.si ponudbi
Ponudba trgovine Gymbeam.si za izdelek BeastPink Topilec maščob Night Burn. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX014683A3
Prijavi napako

Topilec maščob Night Burn - mešanica 5 aktivnih snovi, ki pomagajo pri izgorevanju maščob in pridobivanju vašega sanjskega telesa

Topilec maščob Night Burn je nočni topilec maščob z izjemnimi sestavinami, saj vsebuje 5 aktivnih komponent za hujšanje. Prvi je acetil L-karnitin v acetilni obliki za še boljšo absorpcijo. Vloga L-karnitina v telesu je zagotoviti prenos maščobnih kislin v mitohondrije. Prav tako igra pomembno vlogo pri oksidaciji maščob in njihovi pretvorbi v energijo. CLA ali konjugirana linolna kislina je naravni topilec maščob, ki pomaga vzdrževati normalno raven holesterola v krvi. Naslednja sestavina je izvleček maline s 4% malinovih ketonov. Ti spadajo med naravne fenolne spojine, ki dajejo malinam edinstveno aromo. Ketone proizvaja tudi človeško telo kot stranski produkt razgradnje maščob v energijo. To pomeni, da lahko telesu služijo kot alternativni vir energije.

Night Burn vsebuje tudi esencialno aminokislino, imenovano L-triptofan, ki je pomembna za proizvodnjo nevrotransmiterja serotonina. Pozitivno vpliva na čustva, dobro voljo in miren spanec. Izdelek je obogaten tudi z BioPerine® ter patentiranim izvlečkom črnega popra, ki poveča stopnjo absorpcije in biološko uporabnost sestavin.

Night Burn ne vsebuje kofeina ali drugih poživil, zato ga lahko jemljete tudi pred spanjem. Ni vam treba skrbeti, da ne boste zaspali zaradi topilca maščob, saj ta ne bo vplival na kakovost ali dolžino spanca. Kompleksna sestava nočnega topilca maščob bo spodbudila vaš metabolizem in začela kuriti maščobe tudi ponoči.

Z Night Burnom ne boste več sanjali o želenem telesu. Če mu boste dodali še kakšno primerno športno aktivnost, se lahko zelo hitro veselite svojega novega sanjskega telesa.

Topilec maščob Night Burn in njegove prednosti

vsebuje 5 aktivnih snovi za izgorevanje maščob
lahko jemljete zvečer pred spanjem
ne vsebuje kofeina ali drugih poživil
vsebuje naravne topilce maščob, kot sta acetil L-karnitin in CLA
vsebuje izvleček iz malin in črnega popra
je obogaten z L-triptofanom, ki posredno vpliva na kakovost spanja

Priporočena uporaba

Vzemite 2 kapsuli na dan.

Sestava

Acetil L-karnitin, konjugirana linolna kislina, izvleček maline (Rubus idaeus) (sadje) (4% ketoni), želatinska kapsula (želatina, barvila: Candurin® Silver Fine, rdeča Allura AC E129 *), L-triptofan, sredstvo za povečanje prostornine ( mikrokristalna celuloza), sredstvo proti strjevanju (magnezijev stearat), bioperin.

* Lahko škodljivo vpliva na otrokovo aktivnost in pozornost.

Hranilne vrednosti

Hranilne vrednosti2 kapsuli
Acetil L-karnitin 600 mg
Konjugirana linolna kislina 400 mg
Izvleček maline (Rubus idaeus) (4% ketonov) 100 mg
L-triptofan 100 mg
Bioperin 8 mg

Opozorilo

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Izdelek ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano. Ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Hranite proč od sončne svetlobe ter na suhem mestu pri temperaturi med 0 - 25 ° C. Hranite izven dosega majhnih otrok.

BeastPink Topilec maščob Night Burn
BeastPink Topilec maščob Night Burn
14,95 €
v Gymbeam.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka