AOC LED monitor C24G2U/BK

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Igričarski monitor s 165 Hz in 1500R ukrivljenostjo
Novi igričarski monitor AOC C24G2U je opremljen z VA panelom polne visoke ločljivosti (Full HD) z agresivno 1500R u...
Preberi cel opis
193,19 €
1-3 dni
Vse ponudbe
Cena z dostavo
197,69 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 22:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o monitorji.si ponudbi
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Prednaročilo. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 12:31.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o pospartner.si ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
203,49 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 5-7 dneh Dobavljivo v 2 - 4 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi

Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Odzivni čas (v ms) Odzivni čas je čas, ki ga TFT celica potrebuje da se vklopi in izklopi. Tukaj velja manj oz. hitreje je boljše.
1 ms
Priporočena ločljivost Ločljivost je izražena z 2 številkama (x os oz. širina in y os oz. višina), ter nam pove število točk (pixel) po osi. Priporočena ločljivost (resolucija) monitorja je tista ločljivost, katero proizvajalec priporoča kot najboljšo oz. najbolj primerno. Tudi tukaj velja: več = boljše.
Velikost zaslona (v ")
24 "
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0256D17F
Prijavi napako
Igričarski monitor s 165 Hz in 1500R ukrivljenostjo
Novi igričarski monitor AOC C24G2U je opremljen z VA panelom polne visoke ločljivosti (Full HD) z agresivno 1500R ukrivljenostjo, AMD FreeSync Premium podporo, frekvenco osveževanja 165 Hz, odzivnim časom 1 ms MPRT in vgrajenimi zvočniki (2x2 W).
Monitor je opremljen s kontrastno-bogatim VA panelom. Kombinacija živih barv, visoke hitrosti osveževanja in ukrivljenosti 1500R omogoča odlično doživetje, ki igralce popelje globoko v svet igre.
Novi AOC C24G2U ponujajo visoko stopnjo osveževanja 165 Hz. Z izvorno polno visoko ločljivostjo (Full HD) igričarji ne bodo potrebovali grafičnih kartic najvišjih ravni za doseganje 165 sličic na sekundo v večini najaktualnejših iger. Podpora AMD FreeSync Premium uporablja tehnologijo spremenljive hitrosti osveževanja, pri čemer sta hitrost osveževanja GPU-ja in monitorja sinhronizirana, s čimer se odpravi trganje in trzanje slike ali kakršno koli zaostajanje, ki ga lahko povzroči V-Sync. Opremljen je tudi z možnostjo MBR (Motion Blur Reduction), ki zmanjša odzivni čas na samo 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time). Zahvaljujoč načinu nizkega vhodnega zamika (Low Input Lag mode) se bodo uporabnikova dejanja prenesla na zaslon brez kakršnih koli zamud.
C24G2U ima majhne, a impresivne dodatke, ki jih bodo igričarji zagotovo cenili. Opremljen s po višini nastavljivim stojalom, ki omogoča tudi nastavitve nagiba, zasuka in vrtenja. Štirje vhodi USB 3.2 na vozlišču USB omogočajo enostavno povezavo zunanjih USB naprav, vključno s tipkovnico, miškami in slušalkami ter ponuja podatkovno povezavo visoke hitrosti (do 20 Gbps).

Nastavitve zaslonskega menija so zelo obsežne in vključujejo igričarsko-specifične značilnosti: šest prednastavitev za igre (od katerih lahko tri uporabniki prilagajajo po svoje), Dial Point (vizualni križec za pomoč pri usmerjanju), Game Color (za prilagoditev nasičenosti barv za boljše podrobnosti slike), in več. Poleg tega je opremljen s tehnologijo brez migetanja (Flicker-Free) in načinom zmanjšanja modre svetlobe (Low Blue mode), kar zagotavlja prijetno gledanje in zmanjšuje obremenitev oči.
AOC LED monitor C24G2U/BK
AOC LED monitor C24G2U/BK
193,19 €
v monitorji.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka