100% brusnični sok, 500 ml

100% brusnični sok, 500 ml

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

100% brusnični sok - naravna podpora telesu.

Brusnica je majhen, zimzelen grmiček, ki uspeva na območjih s hladnejšim podnebjem. Najdemo jo v borovih i... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Cena je bila osvežena danes ob 02:54.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o FutuNatura ponudbi
Ponudba trgovine FutuNatura za izdelek 100% brusnični sok, 500 ml. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0142C16F
Prijavi napako

100% brusnični sok - naravna podpora telesu.

Brusnica je majhen, zimzelen grmiček, ki uspeva na območjih s hladnejšim podnebjem. Najdemo jo v borovih in iglastih gozdovih, kjer so tla bolj kiselkasta.

Plodovi brusnice so majhne rdeče jagode, ki so vsestransko uporabne - lahko se jih posuši, zmrzne, predela v sok ali marmelado. Na človeški organizem imajo veliko pozitivnih vplivov, zato je njihova uporaba izjemno priljubljena.

Sok iz plodov brusnice z vitaminom C za boljšo odpornost.

Vitamin C deluje kot antioksidant – ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in pri delovanju imunskega sistema.

Priporočen dnevni odmerek: 50 ml. Pred uporabo dobro pretresite.

*PDV (priporočenega dnevnega vnosa).

Sestavine: brusnični sok iz koncentrata (Vaccinium macrocarpon) 100%, L-askorbinska kislina (vir vitamina C).

Neto količina: 500 ml

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice in doječe matere naj se pred uporabo posvetujejo z zdravnikom.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo in pri sobni temperaturi do 25°C. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v roku 21 dni.

Usedline so naravnega izvora. Zaradi naravnih sestavin, se lahko barva, vonj in okus posameznih serij razlikujejo. To ne vpliva na kakovost in učinkovitost izdelka. Izdelek je pasteriziran.

100% brusnični sok, 500 ml
100% brusnični sok, 500 ml
9,99 €
v FutuNatura

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka