JBL zvočnik FLIP 5 ECOGREEN, zelen

JBL zvočnik FLIP 5 ECOGREEN, zelen

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pogumen zvok za vsako pustolovščino
Enako pogumen zvok. Novi pogumen dizajn - narejen iz 90% reciklirane plastike. Svoje melodije vzemite s seboj na pot z moč...
Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
104,98 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:38.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Harvey Norman ponudbi
Ponudba trgovine Harvey Norman za izdelek JBL zvočnik FLIP 5 ECOGREEN, zelen. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Moč zvočnika (W)
20
Model zvočnika
Povezljivost
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX013C7D44
Prijavi napako
Pogumen zvok za vsako pustolovščino
Enako pogumen zvok. Novi pogumen dizajn - narejen iz 90% reciklirane plastike. Svoje melodije vzemite s seboj na pot z močnim zvočnikom JBL Flip 5 Eco izdaja. Naš lahek Bluetooth zvočnik gre lahko kamorkoli. Slabo vreme? Ni skrbi. S svojim vodotesnim dizajnom se lahko zabavate z značilnim zvokom JBL v dežju ali soncu. Premaknite več. Uparite dva kompatibilna zvočnika PartyBoost, da ustvarite večjo zabavo. Uživajte v več kot 12 urah predvajanja vaše priljubljene glasbe. Postavite ga pokončno ali vodoravno in bodite pogumni z vašo izbiro barve.
Zveni bolje kot kdajkoli
Začutite svojo glasbo. Na novo oblikovana zvočniška pogonska enota zvočnika Flip 5 Eco nudi visoko izhodno moč. Uživajte v donečem basu iz kompaktnega paketa.
Ponesite zabavo kamorkoli
Ne skrbite za majhne zadeve, kot je polnjenje baterije. Flip 5 Eco vam daje več kot 12 ur predvajanja. Naj se glasba predvaja dlje in glasneje z značilnim zvokom JBL-a.
Navdušite z vodotesnim dizajnom
Svoje zvočnike ponesite kamorkoli. Zabava ob bazenu? Odlično. Nenadna ploha? Urejeno. Zabava na plaži? Flip 5 Eco je vodotesen do enega metra globine za zabavo na odprtem.
Povečajte veselje s PartyBoost
PartyBoost vam omogoča, da uparite med seboj dva JBL PartyBoost-kompatibilna zvočnika za stereo zvok ali povežete več JBL PartyBoost-kompatibilnih zvočnikov za še večjo zabavo.Robusten in dobro zveneč
Pripnite ta mali dragulj na vaše zapestje in se zabavajte. Njegov vzdržljiv material iz tkanine in robustno gumijevo ohišje ohranjata Flip 5 Eco na varnem, medtem ko se vi sprostite na odprtem.Novi, ekološko prijazen dizajn
Uživajte v vaši glasbi, medtem ko prispevate svoje k ohranitvi planeta. JBL Flip 5 Eco je narejen iz 90% reciklirane plastike.
JBL zvočnik FLIP 5 ECOGREEN, zelen
JBL zvočnik FLIP 5 ECOGREEN, zelen
99,99 €
v Harvey Norman

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka