Seymour Duncan Psyclone Humbucker Pickup Set Gold

Seymour Duncan Psyclone Humbucker Pickup Set Gold

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
To je samodejni prevod s programsko opremo: Humbucker Seymour Duncan Psyclone Humbucker ponuja polno grlo klasike Filter'Tron, v velikosti humbucker z direktno nadomestit... Preberi cel opis
384,00 € -2 %
378,00 €
-2 %384,00 €
brezplačna dostava

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 18:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Muziker ponudbi
Ponudba trgovine Muziker za izdelek Seymour Duncan Psyclone Humbucker Pickup Set Gold. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Pribor za
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX014143AA
Prijavi napako
To je samodejni prevod s programsko opremo: Humbucker Seymour Duncan Psyclone Humbucker ponuja polno grlo klasike Filter'Tron, v velikosti humbucker z direktno nadomestitvijo. Ne glede na rockabilly, blues, country ali full-on rock and roll, je pick-up Filter'Tron že dolgo najbolj kul orodje za nekatere najbolj kul igralce. Zdaj lahko to čarobno dano spustite v katero koli kitaro humbuckerja s humbuckerjem Psyclone. Poganjamo jih z magnetnimi barvami Alnico V z dvojno debelino. Psyclone prinaša vrhunsko proizvodnjo za periodično pravilne tone, z lestvico mostu le malo dodatne mišice. Štirivodna svinčena žica ponuja veliko možnosti ožičenja, izbira niklja ali zlatih pokrovov pa pomeni, da bodo humbukerji Psyclone v vsaki kitari videti odlično.
Seymour Duncan Psyclone Humbucker Pickup Set Gold
Seymour Duncan Psyclone Humbucker Pickup Set Gold
378,00 €
v Muziker

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka