OSRAM LED žarnica P13W LEDriving SL 12V 828DWP

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Serija Osram LEDriving SL 2020 je še močnejša od prejšnjih žarnic LEDriving Standard. Nove serije izdelkov Osram LEDriving SL so postale manjš... Preberi cel opis
14,64 €
2-5 dni
Cena z dostavo
29,64 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:35.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Tehnoshop.net ponudbi
Ponudba trgovine Tehnoshop.net za izdelek OSRAM LED žarnica P13W LEDriving SL 12V 828DWP. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Tip luči
Vrsta luči / svetila
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0140E0AC
Prijavi napako
Serija Osram LEDriving SL 2020 je še močnejša od prejšnjih žarnic LEDriving Standard. Nove serije izdelkov Osram LEDriving SL so postale manjše in učinkovitejše, povečala pa se je njihova svetilnost. Zaradi uporabe tehnološko naprednih materialov je ohišje še manjše, sama LED žarnica pa je dobila bolj zračen plastičen pokrov..

Osram žarnice LEDriving SL ponujajo sodobno in intenzivno svetlobo z barvno temperaturo do 6000 Kelvinov. Te žarnice so primerne za vsa običajna podnožja žarnic . V primerjavi s standardnimi žarnicami te naknadno vgrajene LED žarnice porabijo do 80% manj energije.

Izdelek je pakiran v škatli in cena je za 1 LED žarnico Osram 828DWP. Na izdelke Osram LEDriving SL ponujamo 4-letno garancijo.

tako kot vse naknadno vgrajene LED diode za avtomobile je tudi Osram 828DWP izdelek, ki nima certifikata ECE, zato se ne sme uporabljati na javnih cestah. Največji avtomobilski proizvajalec Osram si že leta prizadeva za izdelavo evropskega standarda za naknadno vgradnjo avtomobilskih LED žarnic, vendar trenutno v Evropi še ni uradno na voljo nobenih LED za naknadno vgradnjo. Za brezhibno uporabo LED svetlobnega vira je včasih potreben CANBUS upor.
OSRAM LED žarnica P13W LEDriving SL 12V 828DWP
OSRAM LED žarnica P13W LEDriving SL 12V 828DWP
14,64 €
v Tehnoshop.net

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka