Premium zaščitno steklo iPhone 11 Pro - apple

Premium zaščitno steklo iPhone 11 Pro - apple

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
OpisPREMIUM ZAŠČITNO STEKLO: Zaščitno steklo za ekran vašega pametnega telefona najvišje kvalitete. Izdelano je iz kakovostnega kaljenega stekla, ki je sestavljeno iz nan... Preberi cel opis
17,99 € -45 %
9,98 €
-45 %17,99 €
z dostavo 13,87 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
13,87 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:23.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mobiarena.si ponudbi
Ponudba trgovine mobiarena.si za izdelek Premium zaščitno steklo iPhone 11 Pro - apple. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Za znamko
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0140DBD8
Prijavi napako
OpisPREMIUM ZAŠČITNO STEKLO: Zaščitno steklo za ekran vašega pametnega telefona najvišje kvalitete. Izdelano je iz kakovostnega kaljenega stekla, ki je sestavljeno iz nano delcev, kateri omogočajo, da ob povzročeni visoki sili steklo zavaruje vaš ekran pred tem, da bi le-ta počil ali se kako drugače poškodoval. LASTNOSTI STEKLA:Visokokakovostno kaljeno stekloTrdota stekla: 9HDebelina stekla: 0.3 mmNanostruktura stekla5D obdelava robov99% prepustnost svetlobe100% odziven na dotikUltra HD jasnost slikeOdporen na vodo in oljeEnostavna namestitevPri namestitvi ne nastanejo mehurčki pod steklomPAKET VSEBUJE:1x zaščitno steklo1x zaščitna krpica iz mikrovlaken1x alkoholni robček za predčiščenje
Premium zaščitno steklo iPhone 11 Pro - apple
Premium zaščitno steklo iPhone 11 Pro - apple
9,98 €
v mobiarena.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka