GORENJE čistilnik zraka AP500 SENSE AIR

GORENJE čistilnik zraka AP500 SENSE AIR

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

DIGITALNA UPRAVLJALNA PLOŠČA
Upravljalna plošča. z LED osvetljavo in oznakami. omogoča preprosto nastavljanje hitrosti delovanja ventilatorja ter načinov čiščenja z... Preberi cel opis

Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

In stock

Cena je bila osvežena danes ob 01:33.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eMundia.si ponudbi
Cena z dostavo
262,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Proizvajalec
Primerno za velikost prostora (m2)
60
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX013EED1F
Prijavi napako

DIGITALNA UPRAVLJALNA PLOŠČA
Upravljalna plošča. z LED osvetljavo in oznakami. omogoča preprosto nastavljanje hitrosti delovanja ventilatorja ter načinov čiščenja zraka (samodejno. časovno omejeno delovanje. intenzivno delovanje). Osvetlitev aparata lahko tudi izklopite. Uživajte v popolnem nadzoru nad čiščenjem zraka z nežnimi dotiki


SLABA. SPREJEMLJIVA ALI ODLIČNA KAKOVOST ZRAKA
Čistilnik zraka prikazuje trenutno kakovost zraka s pomočjo svetlobnega obroča LED. Senzorji merijo kakovost zraka v vašem stanovanju in prikažejo svetlobni obroč v rdeči barvi. če je kakovost zraka slaba. v oranžni barvi. če je sprejemljiva. ali v modri. če je odlična.


Z INDIKATORJEM ZA ZAMENJAVO FILTRA
Vsak zamenljivi filter "3 v 1" je sestavljen iz predfiltra. filtra HEPA ter filtra z aktivnim ogljem. Tako zagotavlja najsodobnejšo tehnologijo čiščenja zraka. Aktivno oglje odstrani neprijetne vonjave. Posebna lučka vas opomni. kdaj je čas za zamenjavo filtrov.


OPTIMALNO UDOBJE
V ročnem načinu delovanja lahko preprosto nastavite hitrost delovanja ventilatorja na eno od treh stopenj: nizka. srednja in visoka. Poleg tega lahko izberete tudi delovanje v samodejnem. tihem ali intenzivnem načinu. Intenzivno delovanje je idealno za hitro čiščenje zraka.


ZA PROSTORE DO 60 M2
Uživajte v svežem zraku. ki vas napolni z energijo. v svoji spalnici. dnevni sobi ali pisarni. Čistilnik zraka je idealna izbira za prostore velikosti do 60 m2. Z lahkoto ga premikate in izboljšate kakovost zraka. kjer koli je to potrebno.


ZAČUTITE VEČ ENERGIJE
Ionska tehnologija oddaja negativne ione v zrak. Negativni ioni so pomembni za celično presnovo in druge vitalne funkcije. Učinkovit filtrirni sistem odstrani cvetni prah. vonjave. dim in prašne delce ter tako zagotovi čist zrak v zaprtih prostorih.


POPOLNI NADZOR
Dva senzorja nadzorujeta prisotnost delcev PM2.5 ter hlapljivih organskih spojin (VOC). ki sta pogost vir onesnaženosti zraka v zaprtih prostorih. Viri hlapljivih organskih spojin doma in v delovnem okolju so zlasti barve in laki. kozmetika. čistila. zofe. vzmetnice. preproge. časopisi. fotokopirni stroji itd. Senzorji imajo individualno nastavljene mejne vrednosti oz. ravni za tri različne stopnje. od odlične do močno onesnažene (od odlične do slabe kakovosti zraka). V skladu z vrednostjo se bo obarval tudi prikazovalnik LED (za hlapljive organske spojine) ter svetlobni obroč (delci PM2.5).


Tehnične podrobnosti:



Barva ohišja: Bela

Vrsta prikazovalnika: LED prikazovalnik

Časovnik: Ne

Indikator delovanja: Da

Možnost upravljanja preko WI-FI: Ne

Turbo delovanje: Da

Ionizator: Da

Opozorilo za čiščenje filtra: Da

Vlažilnik zraka: Ne

Površina prostora min-max(m2): 60

Nivo hrupa: 35 dB(A)

Priključna moč: 35W

Napetost: 220-240 V

GORENJE čistilnik zraka AP500 SENSE AIR
GORENJE čistilnik zraka AP500 SENSE AIR
243,00 €
v eMundia.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka