Audio Technica - LP120XBT

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Ta popolnoma ročni gramofon je oblikovan po vzoru AT-LP120XUSB, vendar z dodatno prednostjo obstoječih analognih in USB izhodov - brezžično povezljivost Bluetooth. S p... Preberi cel opis

399,00 €
1-2 dni
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Raspoloživo odmah Dobavljivo v 1 - 2 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 12:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Sonusart ponudbi
Ponudba trgovine Sonusart za izdelek Audio Technica - LP120XBT. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX013DB94E
Prijavi napako

Ta popolnoma ročni gramofon je oblikovan po vzoru AT-LP120XUSB, vendar z dodatno prednostjo obstoječih analognih in USB izhodov - brezžično povezljivost Bluetooth. S posebej zasnovanim servo motorjem z enosmernim pogonom in prilagodljivim dinamičnim protizdrsnim nadzorom ta gramofon reproducira 33 - 1/3, 45 in 78 vrt / min in oddaja visokokakovosten zvok v napravo po vaši izbiri.

Na voljo je z izhodnim kablom RCA, z vgrajenim phono predojačevalnikom pa se lahko neposredno povežete z aktivnimi zvočniki ali ojačevalnikom, ki nima phono izhoda. S kablom USB se povežite z računalnikom, nato prenesite brezplačno programsko opremo za snemanje Audacity, združljivo z MAC in PC, ali programsko opremo po vaši izbiri, da začnete postopek pretvorbe zapisov v digitalne zvočne datoteke. Ali pa z Bluetoothom združite gramofon z brezžičnimi zvočniki, slušalkami ali drugimi napravami, vključno s tistimi, ki podpirajo visokokakovostni avdio kodek Qualcomm aptX.

Vrtilna moč novega neposrednega motorja zagotavlja natančnejšo in enakomernejšo hitrost, skupaj z večjim nadzorom in manjšim popačenjem, ki ga prinaša ročaj v obliki črke S in njegov dinamičen nadzor proti zdrsu. Gramofon je opremljen tudi z gramofonom AT-VM95E iz nove serije zvočnikov AT-VM95. Ta zvočnik nadomešča legendarni model zvočnikov AT95E - najbolj prodajani model zvočnikov vseh časov, prihaja pa z ročajem AT-HS6 in eliptično iglo (0,3x0,7 mm). Serija AT-VM95 ima enako zasnovo zvočnikov (kot prejšnji modeli), ki omogoča enostavno zamenjavo in nadgradnjo katerega koli gramofona AT-VMN95.

Druge funkcije vključujejo lito aluminijasto ploščo, gumb za vklop / izklop, aluminijasto stroboskopsko ploščo s krmiljenjem hitrosti, zunanje napajanje in odstranljiv pokrov za prah.

Audio Technica - LP120XBT
Audio Technica - LP120XBT
399,00 €
v Sonusart

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka