HUAWEI pametni telefon P Smart 2021 4GB/128GB, Midnight Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Z izpopolnjenim oblikovanjem in izvrstno kvaliteto izdelave, HUAWEI P smart 2021, v kombinaciji z ukrivljenimi robovi ponuja udoben dotik v vaših rokah. Tri dinamične bar... Preberi cel opis
329,67 €
3-7 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 5-9 dneh Dobavljivo v 3 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 07:33.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek HUAWEI pametni telefon P Smart 2021 4GB/128GB, Midnight Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
5G
ne
Barva
Brezžično polnjenje
ne
Delovni pomnilnik (RAM)
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX013DB857
Prijavi napako
Z izpopolnjenim oblikovanjem in izvrstno kvaliteto izdelave, HUAWEI P smart 2021, v kombinaciji z ukrivljenimi robovi ponuja udoben dotik v vaših rokah. Tri dinamične barve sijejo v svetlobi in vam omogočajo, da se v telefon zaljubite že na prvi pogled.

Opremljen s hitrim polnjenjem HUAWEI SuperCharge z 22,5 W, vam HUAWEI P smart 2021 omogoča 2-urni ogled videoposnetkov s samo 10 minutami polnjenja. Ustvarjen za učinkovito življenje brez pogostega polnjenja2.

Velika baterija s kapaciteto 5000 mAh sodeluje s pametnim algoritmom za varčevanje z energijo AI, ki omogoča do 38,2 ure klicev na omrežju 4G, 16,6 ur spletnega predvajanja videoposnetkov in 12 ur brskanja po spletu na omrežju 4G.2Zabava je vedno z vami, ko jo potrebujete.

HUAWEI P smart 2021 ima štiri kamere s podporo umetne inteligence, ki z lahkoto zajame vse najboljše trenutke podnevi in ??ponoči. Te zmogljive kamere lahko zajamejo vse od obsežnih pogorij in oddaljenih znamenitosti do makro prizorov.

V gumb za vklop je vgrajen čitalec prstnih odtisov, kar zagotavlja dodatno udobje in varnost. Nežno se dotaknite gumba ob strani, da v delčku sekunde zbudite in odklenete telefon.
HUAWEI pametni telefon P Smart 2021 4GB/128GB, Midnight Black
HUAWEI pametni telefon P Smart 2021 4GB/128GB, Midnight Black
329,67 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka