Jam Audio ZERO CHILL BLUETOOTH zvočnik - siv

Jam Audio ZERO CHILL BLUETOOTH zvočnik - siv

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Zero Chill je Bluetooth® zvočnik, podolgovatega videza in zvoka, zaradi katerega boste želeli preskočiti koncert v živo. Za priključitev na izbrano napravo uporabite ... Preberi cel opis
59,99 €
1-3 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
63,88 €
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek Jam Audio ZERO CHILL BLUETOOTH zvočnik - siv. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Moč zvočnika (W)
10
Povezljivost
Teža (v g)
680 g
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01391304
Prijavi napako
Zero Chill je Bluetooth® zvočnik, podolgovatega videza in zvoka, zaradi katerega boste želeli preskočiti koncert v živo. Za priključitev na izbrano napravo uporabite 30-metrski domet Bluetooth® ali dodaten vhod. Resnično boste morali izbrati, saj bo njegovih 22 ur igranja prehitelo tudi najbolj nore zabave.
ZNAČILNOSTI
Vodotesen in odporen na prah - IP67 Rated / Ta zvočnik je zasnovan tako, da zabavi omogoča skoraj vse. Ocena IP67 pomeni, da je odporen proti umazaniji, odporen proti padcem in je lahko potopljen v vodi do enega metra 30 minut.
Zvočnik / Ko prijatelji pokličejo, da prekinejo zabavo, lahko sprejmete telefon, ne da bi odklopili zvočnik. Zvočnik ve, kdaj prihaja klic, in pred zvonjenjem ustavi glasbo. Ko končate klic, se glasba začne tam, kjer se je končala. Če kličete, začnite klicati iz telefona in zvočnik samodejno opravi prostoročno telefoniranje.
Par 2 za še več zvoka / Z nekaj preprostimi koraki lahko ustvarite fantastičen stereo zvok, poln sobe. Ta funkcija vam omogoča ustvarjanje ločevanja kanalov ali predvajanje zvočnikov za intenzivnejši zvok stereo zvočnikov.
AUX vhod za zunanje naprave omogoča priključitev zvočnika na druge naprave, tako da lahko uživate v svoji glasbi, kjer koli že ste.
SPECIFIKACIJE
Velikost zvočnikov 45mm (x2)
Bluetooth® v4.2
Napajanje 6w x2
Dimenzije 74 x 74 x 168mm
Nivo glasnosti 80 ±3dB
Delovanje do 22 ur
Frekvenčni Rezpon 150Hz to >18kHz
Čas polnjenja približno 3 ure
Impedanca 4?
Vodotesnost da : IP67
Mikrofon / prostoročnost da
Jam Audio ZERO CHILL BLUETOOTH zvočnik - siv
Jam Audio ZERO CHILL BLUETOOTH zvočnik - siv
59,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka