KLARSTEIN električni kamin Etna, 1800W

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Vzdušje, polno stila, kompaktne dimenzije, brez dima in ognja. Eleganten električen kamin Klarstein Etna bo v vsakem prostoru pričaral resnično iluzijo plesočega o... Preberi cel opis
538,80 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
554,79 €
Dobavljivost

Na voljo predvidoma v 7-10 dneh Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:35.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek KLARSTEIN električni kamin Etna, 1800W. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Vrsta kamina
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0135F1E6
Prijavi napako
Vzdušje, polno stila, kompaktne dimenzije, brez dima in ognja. Eleganten električen kamin Klarstein Etna bo v vsakem prostoru pričaral resnično iluzijo plesočega ognja. Prijetna svetloba ustvarja podobo pravih plamenov, tleča polena pa dodajo piko na i pri ustvarjanju udobnega, romantičnega vzdušja.

Romantika kamina skozi celotno leto: LED-plameni električnega kamina Klarstein Etna so popolnoma neodvisni od funkcije ogrevanja, tako da boste lahko ob pogledih na njih uživali tudi v poletnih dneh. Za prijetno toploto bo poskrbela preklopna, dvostopenjska funkcija ogrevanja, ki deluje z močjo 900 ali 1800 W. Z nastavljivim časovnikom lahko nastavite neodvisne dneve ogrevanja za vsak dan v tednu, tako boste imeli vedno prijetno toplo, npr. zjutraj, ko se zbudite, ali zvečer, ko pridete domov, ne da bi pri tem morali pustiti napravo prižgano. Preprosto je tudi krmiljenje - na napravi se nahaja krmilna plošča, kamin pa lahko upravljate tudi z daljinskim upravljalnikom. Vgrajen termostat bo samodejno prilagodil toplotno moč, medtem ko bo funkcija za prepoznavanje odprtega okna (Open Window Detection) poskrbela za nižje stroške ogrevanja in samodejni izklop kamina pri drastičem padcu temperature.

Edinstven dizajn s kamnito dekoracijo. S kaminom Klarstein Etna bo prostor pridobil rustikalen pridih, saj uporabljeno umetno kamenje Polystone predstavlja podobo pravega marmorja. Kamin bo s svojo podobo prinesel stil in udobno vzušje, kjer koli ga boste postavili. Z njim boste odkrili nov kotiček za sprostitev - sami ali v dvoje.

Električni kamin Etna blagovne znamke Klarstein: moderno in romantično središče pozornosti.

Opozorilo: izdelek je primeren za uporabo samo v dobro izoliranih prostorih ali za priložnostno uporabo. 
KLARSTEIN električni kamin Etna, 1800W
KLARSTEIN električni kamin Etna, 1800W
538,80 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka