CALIBER PRENOSNI FM ODDAJNIK PMT302

CALIBER PRENOSNI FM ODDAJNIK PMT302

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Prenosni FM oddajnik Caliber PMT302 vam pribliĹľa MP3 datoteke tudi, ÄŤe vaš avtoradio nima lastne podpore zanj. Gre se za najnovejšo generacijo FM oddajnika z izboljšano... Preberi cel opis
17,90 €
1-10 dni
Cena z dostavo
20,89 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 10 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek CALIBER PRENOSNI FM ODDAJNIK PMT302. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX001EF4EF
Prijavi napako
Prenosni FM oddajnik Caliber PMT302 vam pribliĹľa MP3 datoteke tudi, ÄŤe vaš avtoradio nima lastne podpore zanj. Gre se za najnovejšo generacijo FM oddajnika z izboljšano kvaliteto zvoka v primerjavi s starejšim generacijam. Oddajnik ima vhod za USB kljuÄŤ, SD kartico in 3,5mm prikljuÄŤek (jack) na katerega lahko priklopite zunanji izvor zvoka (iPod, mobitel...).Napajanje dobiva preko prikljuÄŤka za vĹľigalnik (12V do 24V). Prenos zvoka poteka preko FM modulacije na vaš avtoradio. Oddajno frekvenco se poljubno nastavlja poljubno. Upravljanje poteka s pomoÄŤjo LCD zaslona preko velikih tipk na oddajniku ali pa preko daljinskega upravljalnika.
CALIBER PRENOSNI FM ODDAJNIK PMT302
CALIBER PRENOSNI FM ODDAJNIK PMT302
17,90 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka