Pliš igrača BABY SHARK

Pliš igrača BABY SHARK

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Plišasta igračka za otroke je izdelana iz na koži prijetnega in varnega bombaža z notranjim polnilom, kar daje igrački mehkobo. Mali morski pes ima všite oč... Preberi cel opis
34,90 € -43 %
19,90 €
-43 %34,90 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 01:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o coolmango.si ponudbi
Ponudba trgovine coolmango.si za izdelek Pliš igrača BABY SHARK. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Najnižja primerna starost (v letih)
0.08
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01335BCE
Prijavi napako
Plišasta igračka za otroke je izdelana iz na koži prijetnega in varnega bombaža z notranjim polnilom, kar daje igrački mehkobo. Mali morski pes ima všite oči s trepalnicami, velika usta z zobmi, nosek ter plavuti na repu in krilne plavuti.

Pliš igrača za otroke predvaja nežno glasbo in melodije v angleškem jeziku, kar je idealno za čas uspavanja. S pritiskom na sredino oziroma trebuh malega morskega psa igračka že prične peti. Plišasta igrača deluje na klasične baterije.

Na voljo je več različnih barv, kot je rumena, modra in roza. Zato je otroška plišasta igrača primerna tako za dečke kot deklice ter za vse starosti, od malčkov do starejših otrok.

Pliš igračo malega morskega psa lahko podarite otroku za rojstni dan, saj predstavlja odlično darilo, ki se ga razveseli vsak otrok. Igračko lahko podarite tudi za druge priložnosti.


 
Pliš igrača BABY SHARK
Pliš igrača BABY SHARK
19,90 €
v coolmango.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka