Kurkuma 15000 mg, 90 kapsul

Kurkuma 15000 mg, 90 kapsul

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN

Kurkuma - močan antioskidant.

Kurkuma je rastlina, ki izvira iz Azije in vsebuje veliko kurkumina. Najpogosteje se kot začimbo uporablja sušeno in zmle... Preberi cel opis

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Cena je bila osvežena danes ob 16:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o FutuNatura ponudbi
Ponudba trgovine FutuNatura za izdelek Kurkuma 15000 mg, 90 kapsul. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0130AE70
Prijavi napako

Kurkuma - močan antioskidant.

Kurkuma je rastlina, ki izvira iz Azije in vsebuje veliko kurkumina. Najpogosteje se kot začimbo uporablja sušeno in zmleto koreniko kurkume.

Kurkuma ima številne lastnosti, ki dobro vplivajo na človeški organizem. Preprečuje kopičenje maščob in pripomore k odstranjevanju maščob iz jeter.

Izvleček črnega popra imenovan piperin povečuje biološko uporabnost kurkume.

Kapsule Kurkuma 15000 mg Nature Love v eni kapsuli vsebujejo 450 mg kurkumina. Vse sestavine izhajajo iz Indije, ki je domovina kurkume.

1 kapsula na 3 dni z zadostno količino tekočine. Kurkumine kapsule z izvlečkom črnega popra se zaradi strukture raztopijo kasneje kot običajne kapsule, zato se priporoča uživanje tik pred obrokom, da pridejo čim hitreje v črevesje.

*PDV = priporočen dnevni vnos po Uredbi št. 1169/2011. **PDV še ni določen.

izvleček kurkume, prah bio kurkume***, izvleček črnega popra, hidroksipropilmetil celuloza (rastlinska ovojnica kapsule). ***23% sestavin kmetijske pridelave je iz certificirane ekološke pridelave.

Izdelek je 100 % veganski, ne vsebuje laktoze, glutena, želatine, umetnih arom in barvil, konzervansov, magnezijevega stearata, gensko spremenjenih organizmov in drugih neželenih dodatkov.

90 kapsul

69 g

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Ni primerno za mlajše od 18 let, nosečnice in doječe matere. Shranjujte zaprto v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred svetlobo.

Kurkuma 15000 mg, 90 kapsul
Kurkuma 15000 mg, 90 kapsul
15,99 €
v FutuNatura

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka