BOSCH vgradni pomivalni stroj SPV4EMX20E

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izboljšana zmogljivosti sušenja s povezanim pomivalnim strojem za pametno daljinsko upravljanje.EfficientDry: izboljšana zmogljivost sušenja s... Preberi cel opis
639,00 €
1-3 dni
Vse ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Zadnji kosi v trgovinah Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:51.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:37.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o eHome ponudbi
Proizvajalec
Barva
Energijski razred
A++
Glasnost (v dB)
45 dB
Novi energijski razred (2021)
D
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01301143
Prijavi napako
Izboljšana zmogljivosti sušenja s povezanim pomivalnim strojem za pametno daljinsko upravljanje.EfficientDry: izboljšana zmogljivost sušenja s samodejnim odpiranjem vrat.
Tišina na zahtevo: do 30 minut zmanjšane stopnje hrupa, ki si jo lahko z aplikacijo Home Connect zagotovite kadar koli.
Personalizirana funkcija: prilagojena funkcija s samo enim dotikom.
InfoLight: lučka projecirana na tla označuje, ali je pomivalni stroj vklopljen ali izklopljen.
AquaStop: zagotovljena 100-% zaščita pred izlivom vode skozi celotno življenjsko dobo aparata.

Tehnologija ActiveWater
Ta inovativna tehnologija izpiranja maksimalno poveča učinkovitost in zagotovi okolju prijazno izpiranje, ki zagotovi odlične rezultate čiščenja. Po zaslugi ciljne porazdelitve vode, optimizirane filtrirne tehnologije, hitrejšega segrevanja in bolj učinkovitega črpanja, ki omogoča povečano kroženje vode, se prihrani vodo in energijo.

Inverterski motor - EcoSilence Drive™
Izredno zmogljiv in tih motor z dolgo življenjsko dobo, zagotavlja izjemno tiho dnevno ali nočno pomivanje.

Dozirni asistent
Najnovejša generacija pomivalnih strojev Bosch ima dozirni asistent prilagojen uporabi čistilne tabletke. Ta pade neposredno v poseben predalček, ki se nahaja na zgornji košari. Vanj usmerjen vodni curek hitro in kontrolirano topi tabletko ter zagotavlja odlične rezultate pomivanja – brez nehvaležnih madežev.

Intensive Zone
Opcija IntensiveZone, ki je možna pri številnih programih, zagotavlja večji pritisk pršenja in poviša temperaturo v spodnji košari. Tu se močno umazani lonci in ponve optimalno operejo, bolj občutljivo posodo pa lahko naložite v zgodnjo košaro.

Sensor napolnjenosti
Vrtljivi senzor hitrosti zazna težo naložene posode, ki prilagodi količino vode. Ker je pri večji količini posode za namakanje potrebne več vode, njena raven upade. V tem primeru se vodo še doda. Pri manjših količinah je za izpiranje potrebna manjša količina vode. Senzor za napolnjenost omogoča optimalno porabo vode tudi pri polovični ali le delni napolnjenosti, kar prihrani vodo in elektriko.

Tihi program SilencePo zaslugi tihega programa je vaš pomivalni stroj skoraj neslišen. Ob vklopu programa se raven hrupa v vašem pomivalnem stroju avtomatsko zniža na najnižjo možno raven. To je mogoče po zaslugi posebej prilagojenega programa Eco 50 °C, brizganja vode z manjšim pritiskom in podaljšane faze čiščenja.

AquaStop
Napake v delovanju aparatov se najpogosteje pojavijo ob najbolj nepravem času, da bi jih odpravili pa potrebujete denar in dragocen čas. Naši pomivalni stroji s sistemom AquaStop so opremljeni s posebno dvostensko dovodno cevjo, varnostnim ventilom in talnim rezervoarjem s plavajočim stikalom, kar zagotavlja 100-% zaščito pred škodo zaradi vode. Poleg tega Bosch nudi doživljenjsko garancijo za delovanje vašega aparata. Naj vas dan za dnem spremljajo zanesljivi rezultati.

VarioPredal
Prostor za pribor in majhne kuhinjske pripomočke v VarioPredalu. Po zaslugi izvlečnega VarioPredala, ki omogoča še tretjo raven za nalaganje posode, so pomivalni stroji ActiveWater še bolj priročni. To je idealno mesto za pribor in majhne kuhinjske pripomočke, kot so zajemalke ali metlice za sneg. Pri nalaganju posode poskrbi za večjo priročnost in zagotovi več prostora v notranjosti pomivalnega stroja.

InfoLight - rdeča pika, ki podaja informacije.
Rdeča LED luč v obliki pike na tleh vas obvešča o tem, ali vaš popolnoma vgradni pomivalni stroj še deluje ali je s programom že zaključil.

Rackmatic
Po zaslugi trojnega sistema Rackmatic lahko višino zgornje košare enostavno prilagodite za do 5 cm. To lahko naredite tudi, ko je stroj polno naložen. To pomeni še več možnosti prilagajanja in posledično večjo prilagodljivost.
BOSCH vgradni pomivalni stroj SPV4EMX20E
BOSCH vgradni pomivalni stroj SPV4EMX20E
639,00 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka