PHILIPS likalni sistem PSG7028/30

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Serija PerfectCare 7000 je zasnovana za priročnost in udobje. Enostavna uporaba s snemljivo posodo za vodo in močan izpust pare za hitrejše doseganje odličnih rezultatov.... Preberi cel opis
319,99 €
2-5 dni

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
323,98 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 2 - 5 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o aliansa.si ponudbi
Ponudba trgovine aliansa.si za izdelek PHILIPS likalni sistem PSG7028/30. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Izpust pare (g / min)
120
Priključna moč (W)
2100
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01290D0E
Prijavi napako
Serija PerfectCare 7000 je zasnovana za priročnost in udobje. Enostavna uporaba s snemljivo posodo za vodo in močan izpust pare za hitrejše doseganje odličnih rezultatov. OptimalTEMP zagotavlja, da ne pride do prežganin na nobenih oblačilih, ki so primerna za likanje.

Samodejni izklop za varnost in varčevanje z energijo
Funkcija samodejnega varnostnega izklopa samodejno izklopi sistemski likalnik, če ga ne uporabljate nekaj minut. To omogoča varčevanje z energijo in poskrbi, da ste lahko popolnoma mirni.

Zaklep za varno in brezskrbno prenašanje
Sistemski likalnik je opremljen z zaklepom za varno prenašanje, ki likalnik zanesljivo pritrdi na podstavek in prepreči nevarnost drsenja ali da bi se kdo dotaknil vroče likalne plošče. Zagotavlja varno in enostavno prenašanje v domu, v shrambo in iz nje.

Enostaven in učinkovit sistem za odstranjevanje vodnega kamna
Z rednim odstranjevanjem vodnega kamna boste zaščitili svoj likalnik, podaljšali njegovo življenjsko dobo in zagotovili najboljše delovanje pare. Naš vrhunski sistem Easy De-Calc Plus neprekinjeno zbira vodni kamen, indikator in zvočni signal pa vas obvestita, ko morate posodo izprazniti. Odstranite vtič in počakajte, da voda in delci vodnega kamna iztečejo iz posode.

Zagotovljeno brez prežganin
Tudi če delate več stvari hkrati ali ste z mislimi kje druge, ne boste nikoli prežgali svojih oblačil. S tehnologijo OptimalTEMP vam obljubljamo, da ta sistemski likalnik ne bo nikoli prežgal nobene tkanine, primerne za likanje. Likalnik lahko celo z navzdol obrnjeno likalno ploščo pustite na oblačilih ali likalni deski. Oblačila ne bodo prežgana in se ne bodo svetila. Zagotovljeno.

Brez spreminjanja nastavitev
Prihranite nekaj truda med likanjem. Ne bo vam več treba ločevati tkanin ali spreminjati nastavitev in čakati, da se temperatura spremeni. Po zaslugi tehnologije OptimalTEMP lahko zlikate vse od oblačil iz jeansa do najobčutljivejše svile brez spreminjanja temperature. Za vas naredi vse samodejno in takoj.

Učinkovit izpust pare za izjemno glajenje gub
Zanesite se na naš neprekinjen izpust pare, da namesto vas opravi težaško delo, in z lahkoto boste kos trdovratnim gubam. Glejte, kako gube izginjajo, ko uporabite dodatni izpust pare, kadar ga potrebujete, popoln pa je tudi takrat, ko želite zlikati navpične zavese ali osvežiti viseča oblačila.

Likalna plošča SteamGlide Advanced za vrhunsko drsenje in trpežnost
Naša vrhunska likalna plošča SteamGlide Advanced zagotavlja gladko drsenje na vseh tkaninah. Osnova iz nerjavečega jekla je enkrat trša od aluminija, naša patentirana 6-plastna prevleka z naprednim titanovim slojem pa gladko drsi na vseh tkaninah in omogoča najhitrejše rezultate.

Lahek likalnik za udobno uporabo
Likalnik je neverjetno lahek in omogoča udobno uporabo, saj gladko drsi in ne obremenjuje zapestja. Ker je tako lahek, je primeren tudi za enostavno in učinkovito navpično likanje s paro zaves in visečih oblačil.

Velika 1,8-litrska snemljiva posoda za vodo za enostavno dolivanje
1,8-litrska prozorna posoda omogoča do 2 uri neprekinjene uporabe. Ko se bo posoda za vodo izpraznila, vas bo na to opozoril indikator. Posodo lahko skozi velika vratca za dolivanje vode kadar koli napolnite z vodo iz pipe.

Ciklonska parna komora
Brez prežganin
Tehnologija OptimalTEMP
Varnostni zaklep za prenašanje
Samodejni izklop
Shranjevanje kabla: Pritrditev z ježkom
Odstranjevanje vodnega kamna in čiščenje: Easy De-calc
Opomnik za odstranjevanje vodnega kamna: Lučka
Indikator nizkega nivoja vode
Dolivanje vode kadarkoli med uporabo
Indikator pripravljenosti na uporabo
Preprečevanje kapljanja
Odpornost likalne plošče proti praskam: 5 zvezdic
Za 180 stopinj vrtljiv kabel
Snemljiv zbiralnik za vodo
Drsenje likalne plošče: 5 zvezdice
SteamGlide Advanced likalna plošča
Varno likanje vseh primernih oblačil: Tudi občutljive, kot je svila
Para na zahtevo
Navpična para
PHILIPS likalni sistem PSG7028/30
PHILIPS likalni sistem PSG7028/30
319,99 €
v aliansa.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka