CECOTEC pokončni sesalnik Conga Rockstar (200VITAL)

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pokončni sesalnik Cecotec Conga RockStar 200 Vital z digitalnim motorjem. Brezžični sesalnik 3 v 1: stojalo, električna metla in ročni sesalnik, z digitalnim brezkrtačnim... Preberi cel opis
27,90 €
1-7 dni
Cena z dostavo
31,40 €
Dobavljivost

Na zalogi Dobavljivo v 1 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o predvrsto.si ponudbi
Ponudba trgovine predvrsto.si za izdelek CECOTEC pokončni sesalnik Conga Rockstar (200VITAL). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Napajanje
Teža sesalca (v kg)
2.2 kg
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0127E0EB
Prijavi napako
Pokončni sesalnik Cecotec Conga RockStar 200 Vital z digitalnim motorjem. Brezžični sesalnik 3 v 1: stojalo, električna metla in ročni sesalnik, z digitalnim brezkrtačnim motorjem. 330 W moči in 20 kPa. Avtonomija do 50 minut. Visoka učinkovitost. Ciklonska tehnologija. Jelisco krtača.

Cecotec RockStar 200 Vital pokončni sesalnik

se ponaša z digitalnim motorjem in združuje tri lastnosti: stojalo, električno metlo in ročni sesalnik. Deluje s skupno močjo 330 W in največjo močjo sesanja 20 kPa. Odlikujejta ga Jelisco krtača in visoka učinkovitost sesanja h kateri pripomore ciklonska tehnologija.  

Inovativni digitalni motor zagotavlja večjo hitrost delovanja, daljšo življenjsko dobo sesalnika in nižji nivo hrupa. Primeren je za sesanje vseh vrst talnih površin ter ima priložen komplet štirih profesionalnih dodatkov.

Izjemna zmogljivost
Zmogljiva litij-ionska baterija nudi do 50 minut delovanja in občutno skrajša čas polnjenja na štiri ure. Sesalnik ponuja dva načine delovanja: dnevno čiščenje in Turbo. S tehnologijo Force Sonic ta sesalnik dosega do 330 W moči, zato je primeren za sesanje različnih vrst umazanije.

Lahek, priročen in učinkovit

Zasnova sesalnika vam omogoča, da ga enostavno dvignete v višino in z njim očistite vsak kotiček doma. S posebno tehnologijo Cyclonic System sesalnik počisti tudi nevidno umazanijo. Sesalnik odlikuje posebna krtača Jalisco, ki je izdelana iz dveh materialov in učinkovito odstranjuje umazanijo s katerekoli površine. Hkrati v paketu dobite: krtačo za trda tla, večnamensko krtačo, široko in ozko šobo za pohištvo in čiščenje vogalov s katerimi bo čiščenje še preprostejše.

·         brezžični sesalnik 3 v 1: Pokončni sesalnik, električna metla in ročni sesalnik. Z digitalnim brezkrtačnim motorjem z maximalno sesalno močjo in 360º zasnovo za odstranjevanje prahu vsepovsod.

·         DigitalBrushless tehnologija z vrhunskim motorjem brez ščetk. Ponuja večjo hitrost, manj hrupa in daljšo življenjsko dobo sesalnika.

·         S svojim večfaznim sistemom čiščenja zagotavlja največjo učinkovitost.

·         Force Sonic tehnologija z maximalno močjo 330 W. Posesa vse vrste prahu in ohranja vaš dom nenehno čist.

·         Immortal sistem baterija z ionsko-litijevo baterijo, 2500 mAh in 25,9 V, ki doseže 50-minutni čas delovanja in skrajša čas polnjenja na 4 ure. Posesajte celotno hišo brez polnjenja.

·         2 načina delovanja: Daily in Turbo. Prilagodi se vsaki okoliščini. Dnevni način ponuja najboljšo kombinacijo učinkovitosti in sesalne moči, Turbo način pa odstranjuje najbolj fin prah in je primeren za sesanje preprog.

·         Dvojna motorizirana krtača: ena je narejena iz gobice za trda tla in druga narejena iz ščetin in silikona za vse vrste površin. Njena zasnova ga spremeni v najmočnejši pokončni brezžični sesalnik, ki odstranjuje vse vrste prahu z vseh vrst površin.

·         360 ° tehnologija, ki omogoča doseganje vseh vogalov, tudi najvišjih. Njegova teža počiva na ročaju, zato ga je mogoče udobno dvigniti.

·         Maximalna učinkovitost v celotni življenjski dobi zahvaljujoč ciklonski tehnologiji »Cyclonic System«. Vključuje najnovejše dosežke vakuumskega sesanja, da se delci ločijo s centrifugalno silo.

·         Vključuje visoko zmogljiv filter za zadrževanje visokega odstotka prahu in alergenov.

·         Rezervoar z veliko prostornino (400 ml), za sesanje celotne hiše.

·         80-dB raven hrupa - veliko manj kot kateri koli drug sesalnik s podobno močjo. Hrup, ki ga proizvede, tako ne bo moteč podnevi, kot tudi ne ponoči.

·         Namenjen čiščenju vseh vrst površin, tako mehkih kot trdih.

·         LED zaslon, ki prikazuje stanje napolnjenosti baterije in omogoča izbiro optimalnega načina sesanja glede na stanje napolnjenosti baterije.

·         Širok komplet dodatne opreme je sestavljen iz krtače za trda tla, večnamenske ščetke, široke šobe in ozke šobe za pohištvo ali vogale.

 ·         Njegova majhna teža 2,2 kg omogoča premikanje s popolno svobodo in udobjem.
CECOTEC pokončni sesalnik Conga Rockstar (200VITAL)
CECOTEC pokončni sesalnik Conga Rockstar (200VITAL)
27,90 €
v predvrsto.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka