Dekorativne barve za stene BK - NovaEra Exclusive - Srebrna

Dekorativne barve za stene BK - NovaEra Exclusive - Srebrna

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Dekorativna barva z bleščečim učinkom za notranje stene.UporabaAkrilna paroprepustna barva za dekoracijo notranjih površin. Primerna je za vse površine izravnane z BK-Gle... Preberi cel opis
41,03 € -3 %
39,83 €
2-7 dni
-3 %41,03 €
z dostavo 44,33 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
44,33 €
Dobavljivost

Artikel je na zalogi. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kupibarve.si ponudbi
Ponudba trgovine Kupibarve.si za izdelek Dekorativne barve za stene BK - NovaEra Exclusive - Srebrna. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0122427C
Prijavi napako
Dekorativna barva z bleščečim učinkom za notranje stene.UporabaAkrilna paroprepustna barva za dekoracijo notranjih površin. Primerna je za vse površine izravnane z BK-GletEx Universal-om ali BK-GletEx Acryl-om.BarveZlata, srebrna ali bronasta, ki se lahko nanašajo na površine prebeljene z BK-Pol Gold ali BK-Pol Crystal. Različni odtenki barve se lahko mešajo po želji. Prebarvane površine so odporne na vlažno brisanje.Priprava in nanašanjePred nanašanjem dekorativne barve je potrebno izravnane površine premazati z BK-Deco Acryl podlago (čas sušenja min. 6 ur). Na takšno podlago se nanaša izbrani odtenek BK-Pol Gold ali BK-Pol Crystal barve, šele po sušenju se lahko nanaša BK-Nova Era Exclusive. Barva se nanaša v enem sloju s pomočjo čopiča za barvanje. Za končni izgled je površino potrebno zgladiti s plastično gladilko.Optimalna delovna temperaturaod +8°C do +35°C. Čas sušenja med nanašanjem različnih slojev znaša 4 do 6 ur. Za popolno sušenje barve je potrebno 24 ur. Za podrobnejša navodila pogledati tehnični list izdelka.PorabaOkrog 200-300 ml/m2 /sloj.Rok uporabe in skladiščenje12 mesecev v originalni embalaži. Skladiščenje na temperaturi od +5°C do +25°C, zaščiteno od sončne svetlobe in mraza.Pakiranje1 liter.Nianse so informativnega značaja:
Dekorativne barve za stene BK - NovaEra Exclusive - Srebrna
Dekorativne barve za stene BK - NovaEra Exclusive - Srebrna
39,83 €
v Kupibarve.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka