XIAOMI pametna zapestnica Band 5, Black

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Xiaomi Mi Band 5 pametna zapestnica se ponaša z 1.1 inčnim dinamičnim Amoled zaslonom, izboljšanim fitnes sledenjem, 2.5D tehnologijo kaljenega stekla za bo... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Ni na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 10:14.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Gsmaparati.si ponudbi
Ponudba trgovine Gsmaparati.si za izdelek XIAOMI pametna zapestnica Band 5, Black. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Diagonala zaslona (v ")
1.1
GPS sprejemnik
ne
Izgled
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0120191C
Prijavi napako
Xiaomi Mi Band 5 pametna zapestnica se ponaša z 1.1 inčnim dinamičnim Amoled zaslonom, izboljšanim fitnes sledenjem, 2.5D tehnologijo kaljenega stekla za boljšo odpornostjo proti praskam ter privlačnim dizajnom.

Izboljšano je fitnes sledenje pri enajstih različnih športih kot so tek, hoja, joga, kolesarjenje, skakanje s kolebnico in podobno. Mi Band 5 s svojimi senzorji zaznava tudi stres in ko ga zazna, te opozori, da se sprostiš.

Mi Band 5 ima izboljšano spremljanje spanja, saj nenehno sledi srčnemu utripu med dremanjem. Napredni senzor za srčni utrip se ti ne posveti le med spanjem ampak kar 24 ur na dan. Poleg tega se Mi Band 5 ponaša še z menstrualnim koledarjem, ki beleži dneve ženskega ciklusa.

Svoj telefon lahko pustiš kar v žepu, držalu, ali v torbici, saj s pametno zapestnico prebiraš sporočila in neodgovorjene klice, predvajaš glasbo, spremljaš koledar in vreme, si vključiš budilko in še več.
XIAOMI pametna zapestnica Band 5, Black
XIAOMI pametna zapestnica Band 5, Black
32,99 €
v Gsmaparati.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka