BH FITNESS KOLO STRATOS INDOOR CYCLING BIKE

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
BH FITNESS KOLO STRATOS INDOOR CYCLING BIKEje zasnovan tako, da je uporaben za profesionalno in polprofesionalno rabo. Idealen za manjše fitnes centre, osebne trenerje, š... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 03:57.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Tekalnesteze.si ponudbi
Ponudba trgovine Tekalnesteze.si za izdelek BH FITNESS KOLO STRATOS INDOOR CYCLING BIKE. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Obremenitev/nosilnost (kg)
130
Položaj sedenja
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX011D0D1B
Prijavi napako
BH FITNESS KOLO STRATOS INDOOR CYCLING BIKEje zasnovan tako, da je uporaben za profesionalno in polprofesionalno rabo. Idealen za manjše fitnes centre, osebne trenerje, športne klube, šole in podobno, hkrati pa je primeren tudi za najzehtevnejšega uporabnika.Ekran: LCDBH FITNESS KOLO STRATOS je primeren za zahtevnejše domače uporabnike.Max. teža uporabnika: 130 KgTeža vztrajnika: 22 kgMehanski zavorni sistemZaščita vztrajnika (blatnik)Triatlonsko krmiloHorizontalna in vertikalna nastavitev krmilaNastavitev sedeža po višiniPedala: s košaricoNosilec za steklenicoTransportna kolesa za lažje pozicioniranje po prostoruDimenzije:– dolžina 128 cm,– širina 57 cm,– višina 131 cm,– teža 63 kg.Za več informacij nas kontaktirajte na [email protected] ali pokličite na 041 676 094.
BH FITNESS KOLO STRATOS INDOOR CYCLING BIKE
BH FITNESS KOLO STRATOS INDOOR CYCLING BIKE
934,90 €
v Tekalnesteze.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka