Satenasta prevleka za vzglavnik Leticia - Rdeča (DES03)

Satenasta prevleka za vzglavnik Leticia - Rdeča (DES03)

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Po meri izdelana za vzglavnik LeticiaSatenasta prevleka za vzglavnik je oblikovana posebej za vzglavnik Leticia. Na voljo je v dveh dimenzijah (odvisno od velikosti vzgla... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 07:37.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Maremico.si ponudbi
Ponudba trgovine Maremico.si za izdelek Satenasta prevleka za vzglavnik Leticia - Rdeča (DES03). Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX011CEE40
Prijavi napako
Po meri izdelana za vzglavnik LeticiaSatenasta prevleka za vzglavnik je oblikovana posebej za vzglavnik Leticia. Na voljo je v dveh dimenzijah (odvisno od velikosti vzglavnika Leticia) in je izredno enostavna za uporabo in vzdrževanje. Ima zadrgo, ki omogoča praktično in hitro zapiranje.Dimenzija prevlekeIzbirate lahko med dvema dimenzijama: Prevleka za vzglavnik 40×60 cm ali 40×70 cm.Mehkoba in nežnost, ki trajaOdlikuje jo vrhunski bombažni saten, ki ji daje zračnost, nežnost in mehkobo, hkrati pa je prijetna na dotik in zato ne draži kože.Potopite se v svet barvŠiroka barvna paleta vam omogoča 11 možnosti za izbiro! Prepustite domišljiji prosto pot in izberite barvo, ki se bo neopazno podala vaši posteljnini ali z njo enostavno ustvarite kontrast v vaši najljubši barvni kombinaciji.Prijazna do alergikov in astmatikovVzdrževanje je enostavno, prevleka je pralna na 60 °C in tudi z likanjem ne boste imeli nobenih težav. Tkanina se hitro suši in je primera za alergike in astmatike. Surovinska sestava: 100% bombaž (saten).Enostavno vzdrževanjePred prvo uporabo priporočamo pranje. Priporočamo pranje skupaj s podobnimi barvnimi! Krčenje po dolžini in širini: 2-3 %.Izdelano v Sloveniji. Proizvajalec Odeja d.o.o.
Satenasta prevleka za vzglavnik Leticia - Rdeča (DES03)
Satenasta prevleka za vzglavnik Leticia - Rdeča (DES03)
18,26 €
v Maremico.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka