Magnetni ledveni pas - XXL 130cm

Magnetni ledveni pas - XXL 130cm

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Pas je narejen iz lahkega in kvalitetnega materiala in je nastavljiv po dolžini. Je udoben in se lepo prilega hrbtenici in križu medtem, ko stojite, delate ali sedite. Se... Preberi cel opis
34,90 € -6 %
32,90 €
-6 %34,90 €
brezplačna dostava
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 14:01.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o coolmango.si ponudbi
Ponudba trgovine coolmango.si za izdelek Magnetni ledveni pas - XXL 130cm. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX011CEB9E
Prijavi napako
Pas je narejen iz lahkega in kvalitetnega materiala in je nastavljiv po dolžini. Je udoben in se lepo prilega hrbtenici in križu medtem, ko stojite, delate ali sedite. Sestavljen je iz 20 enakomerno razporejenih magnetov po neoprenskem materialu. Magnetna terapija poveča dotok krvi v neposredni bližini magnetov. Magnetni ledveni pas s pomočjo magnetov zagotavlja popolno oporo vaše hrbtenice in križa. Vsebuje tudi dve dodatni plastični ojačitvi, ki nudita dodatno oporo. Pas se enostavno nastavlja z uporabo dveh elastičnih trakov, ki imajo na koncu tudi močne ježke.Lastnosti:* Vsebuje 20 magnetov.* Pospešuje krvni pretok.* Sprošča trde mišice in otrdel križ.* Lahek in enostaven za uporabo.* Skrbi za pravilno držo.* Dolga življenska doba.* Mehak in udoben material.* Vgrajeni dve dodatni paličasti ojačitvi.Ključne lastnosti:Poveča pretok krvi cirkulacijo.Ogreje prizadet del telesa in blagodejno vpliva nanj.Pospeši metabolizem in obnovo celic.Boljša regeneracija.Proti mišičnim krčem.Za koga je primeren pas:Za osebe, ki se soočajo z bolečinami v križu.Za osebe, ki se rehabilizirajo.Za osebe s manjšo poškodbo živcev (diskus hernija).Za vse, ki sedijo dlje časa v nepravilnem položaju.Ishias, artritis, revma.& Ali veste, da je bolečina v križu najpogostejša težava s katero se srečujejo osebe po 40. letu starosti. Raziskave so pokazale, da se skoraj vsaka druga oseba spopada z bolečinami v spodnjem delu križa.
Magnetni ledveni pas - XXL 130cm
Magnetni ledveni pas - XXL 130cm
32,90 €
v coolmango.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka