WMF jedilni set BELLANO, 30 delni

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavl... Preberi cel opis
Cena z dostavo
114,00 €
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:13.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Lepdom.si ponudbi
Ponudba trgovine Lepdom.si za izdelek WMF jedilni set BELLANO, 30 delni. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Komplet jedilnega pribora
da
Material
Število kosov
30
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX011CE9B4
Prijavi napako
Priznana nemška znamka WMF ponuja gurmanske kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane izdelke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja že več kot 160 let močno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu. Postavite mizo, servirajte in uživajte! Večerja je pripravljena. Miza je pripravljena in hrana servirana, okus se ne ustavi pri hrani! Ali kuhanje za prijatelje, družino, rojstni dan ali samo zato, ker je uživanje hrane lahko dvakrat bolj okusno, če je servirano na elegantno pripravljeni mizi. WMF jedilni pribor in pripomočki za mizo iz vrhunskega INOX materiala Cromargan Protect® lahko v vaše življenje prinašajo čisti užitek in prijetne trenutke, ki trajajo skoraj večno. 30-delni set jedilnega pribora WMF set Bellano za 6 oseb (5x6 kos), vas bo navdušil s svojim prefinjenim dizajnom. Pribor, ki združuje eleganco in funkcionalnost. Pribor je izdelan iz kakovostnega Cromargan nerjavečega jekla 18/10 in je uporaben za pranje v pomivalnem stroju.
WMF jedilni set BELLANO, 30 delni
WMF jedilni set BELLANO, 30 delni
110,00 €
v Lepdom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka