VOX klimatska naprava IVA1-12IR + Wifi vmesnik + montaža

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Klimatska naprava deluje na osnovi posebne tehnologije Inverter Split System, ki porabi do 30% manj energije kot pri običajnih sistemih, učinkovitost pa je enako dobra. N... Preberi cel opis
1.045,29 €
Cena z dostavo
1.049,28 €
Dobavljivost

Preveri

Cena je bila osvežena danes ob 07:21.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o simarket.si ponudbi
Ponudba trgovine simarket.si za izdelek VOX klimatska naprava IVA1-12IR + Wifi vmesnik + montaža. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Moč gretja (v kW)
2.4 kW
Moč hlajenja (v kW)
3.2 kW
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX011C60F6
Prijavi napako
Klimatska naprava deluje na osnovi posebne tehnologije Inverter Split System, ki porabi do 30% manj energije kot pri običajnih sistemih, učinkovitost pa je enako dobra. Naprave s tem sistemom delujejo tišje ter imajo običajno daljšo življenjsko dobo zaradi manj obremenjujočega delovanja. Klimatska naprava se tako ponaša z energijskim razredom A++.Klima hladi ter ogreva z močjo 3,2 kW, v eni uri pa pretoči do 560 m3 zraka. Opremljena je s sistemom samočiščenja, funkcijo časovnika ter programom za čiščenje plesni.

Inverter
Napredna tehnologija, ki uravnava hitrost obratovanja kompresorja, s čimer se zmanjšuje poraba energije in hitreje dosega želena temperatura. Z inverterjem so vrtilni moment kompresorja in ventilatorja zunanje enote elektronski nadzorovani (prilagajajo se danim pogojem), tako da se zunanja enota počasneje hladi.

Pripravljen na wi-fi
Wi-Fi Vam omogoča, da upravljate s klimatsko napravo kjerkoli ste, prek aplikacije AC freedom, z Vašega mobilnega telefona, tabličnem ali osebnem računalniku. Napravo lahko zaženete tudi iz pisarne, za uporabo te funkcije pa ni potreben noben dodatni uporabniški račun. (Wifi modul ni priložen)

Samodejno čiščenje
Bakterije in drugi škodljivi mehanizmi se lahko v klimatskih napravah razmnožujejo zaradi prisotnosti vlage. Zato pa funkcija samodejnega čiščenja notranje enote, ki se običajno sproži po koncu hlajenja, suši notranjo enoto, da se ne bi razvile plesni, glivice in drugi škodljivi mikroorganizmi.

Globoko spanje
Gre za poseben način obratovanja, ki ga lahko izberete. Ta funkcija bo samodejno prilagodila temperaturo, tako da bo najprijetnejša za spanje, z minimalnim hrupom pa tudi s prihrankom energije.

?Montaža zajema:

montažo klimatske naprave na višini do 3,5 m,
preboj opečnega zidu debeline do 40 cm,
izdelavo plinske cevne in elektro povezave med zunanjo in notranjo enoto do dolžine 4 m,
izdelavo odvoda kondenza na osnovi konstantnega padca dolžine do 5 m,
priklop na obstoječo električno napeljavo ob klimatski napravi do 5 m,
stenske nosilne konzole z blažilniki tresljajev,
nadometni zaobljeni PVC kanal,
drobni montažni material,
vakuumiranje, napolnitev klimatskega sistema s hladilnim plinom,
zagon in svetovanje o uporabi in delovanju klimatske naprave

Cena z montažo* vsebuje 9,5% davek. Velja izključno za FIZIČNE osebe, ki kupujejo klimo za stanovanjski objekt z uporabno površino stanovanja/hiše manj kot 120/250 m2 (ki je del socialne politike in ni namenjen poslovni dejavnosti). V primeru naročila potrjujete in se strinjate z zgornjimi pogoji.
VOX klimatska naprava IVA1-12IR + Wifi vmesnik + montaža
VOX klimatska naprava IVA1-12IR + Wifi vmesnik + montaža
1.045,29 €
v simarket.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka