URBANRIDE električni skiro 85 XL, 7.5Ah

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Električni skiro proizvajalca UrbanGlide je skiro nove generacije (modelno leto 2020) ki v sebi združuje vrhunski dizajn in robustnost. Opremljen je z široko nedrsečo pla... Preberi cel opis
Brezplačna dostava
Dobavljivost

Preverite

Cena je bila osvežena danes ob 10:28.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mojedom.si ponudbi
Ponudba trgovine mojedom.si za izdelek URBANRIDE električni skiro 85 XL, 7.5Ah. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Dodatne lastnosti
Doseg (v km)
30
Moč motorja (v W)
350
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX011A9353
Prijavi napako
Električni skiro proizvajalca UrbanGlide je skiro nove generacije (modelno leto 2020) ki v sebi združuje vrhunski dizajn in robustnost. Opremljen je z široko nedrsečo platformo ki omogoča večjo udobnost in stabilnost med samo vožnjo. Zmogljiva baterijo (7.5 AH) vam omogoča da z njim lahko prevozite do 30 km (odvisno od terena), najvišja hitrost pa je 25 km/h. Skiro je opremljen s sprednjo in dvojno zadnjo vzmetjo, kar olajša vožnjo po nezahtevnem razgibanem terenu. Napihljive gume velikosti 8.5 palcev (21,6 cm) dodatno pripomorejo k udobni vožnji Sprednja in dve zadnji LED luči pa bodo še dodatno poskrbeli za vašo varnost.. Trifazni nadzor hitrosti (3 hitrosti) omogoča voznikom, da ga prilagajajo svoji starosti in veščinam. Enostaven dostop do gumba za hitrost in zavorne ročice vam omogoča varno pospeševanje in zaviranje. Skiro je opremljen tudi z zvoncem. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu zlaganja lahko skiro zložite oz. postavite v nekaj sekundah, kar omogoča enostavno shranjevanje in mobilnost. Glede na konkurenco pa je njegova maksimalna obremenitev 120 kg. 
URBANRIDE električni skiro 85 XL, 7.5Ah
URBANRIDE električni skiro 85 XL, 7.5Ah
429,90 €
v mojedom.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka