CHICCO voziček ohlala twin

CHICCO voziček ohlala twin

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Voziček za dvojčke odlikuje izjemna lahkost, saj tehta le 8 kg in ga je mogoče enostavno zložiti. Moderne linije in privlačen dizajn na eni strani in maksimalno udobje in... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Ni na zalogi.

Cena je bila osvežena danes ob 18:07.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o rajzaigrace.si ponudbi
Ponudba trgovine rajzaigrace.si za izdelek CHICCO voziček ohlala twin. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0112475D
Prijavi napako
Voziček za dvojčke odlikuje izjemna lahkost, saj tehta le 8 kg in ga je mogoče enostavno zložiti. Moderne linije in privlačen dizajn na eni strani in maksimalno udobje in varnost na drugi ga naredita popolnega tako za malčka, kot za starše. Enostavno ga je dvigati, voziti in prenašati – Ohlala Twin je tako odličen zaveznik staršev. Lastnosti: enojni ročaj omogoča vožnjo le z eno roko, hitro enoročno zlaganje vozička in ročaj za prenašanje zloženega, udoben sedežni del, snemljiva varovalna ograjica, priložena dežna prevleka in prostorna košara pod sedežem, voziček je namenjen dvema malčkoma od rojstva do 15 kg teže, dimenzija vozička v uporabi 78x88x100 cm, dimenzije zloženega: 30x78x72 cm, teža: 8 kg.
CHICCO voziček ohlala twin
CHICCO voziček ohlala twin
310,52 €
v rajzaigrace.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka