CHICCO baby hug 4 v 1 air

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Multifunkcijski pripomoček, ki vas, zaradi svoje sposobnosti spreminjanja in prilagajanja fizičnemu razvoju in velikosti otroka, spremlja na poti odraščanja. Saj se lahko... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

preverite

Cena je bila osvežena včeraj ob 07:24.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Baby Center ponudbi
Ponudba trgovine Baby Center za izdelek CHICCO baby hug 4 v 1 air. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Dolžina (cm)
85 cm
Višina (cm)
122 cm
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01123FB6
Prijavi napako
Multifunkcijski pripomoček, ki vas, zaradi svoje sposobnosti spreminjanja in prilagajanja fizičnemu razvoju in velikosti otroka, spremlja na poti odraščanja. Saj se lahko enostavno spremeni v zibelko, privzdignjen stol, stol za hranjenje ali prvi stol za malčka in je primeren za uporabo v domačem okolju ali na poti. Praktična kolesca, ki jih je mogoče tudi zablokirati, omogočajo enostavno premikanje stola po stanovanju. Elektronsko igralo z lučkami, skladbicami, visečimi igračkami in številnimi aktivnostmi animira otroka. Nastavljanje naklona naslona omogoča prilagajanje stola otrokovemu razvoju in sposobnostim. Mehka, odstranljiva in pralna blazina pa zagotavlja udobje za otroka in enostavno vzdrževanje za starše. Stol odlikuje varnost sedenja, priročna uporaba, ki omogoča, da ga povsem primaknete k mizi ter enostavno rokovanje, saj ga lahko z ročico enostavno prilagajate. Lastnosti: starost: 0m +, multifunkcijski pripomoček: zibelka, privzdignjen stol, stol za hranjenje in prvi stol za malčka, enostavno premikanje; štiri kolesa, ki se lahko zablokirajo, elektronsko igralni lok z lučkami, skladbicami, visečimi igračkami, mehka, odstranljiva in pralna prevleka in pomanjševalec, mrežast material omogoča večjo zračnost, teža izdelka: 10,2 kg. Mere: zibelka: 85 x 88-122 cm, visoki stol: 60 x 88-122 cm, zložen: 85 x 60 cm.
CHICCO baby hug 4 v 1 air
CHICCO baby hug 4 v 1 air
279,99 €
v Baby Center

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka