XIAOMI pametni telefon Redmi Note 9 Pro 6GB/64GB, Tropical Green

XIAOMI pametni telefon Redmi Note 9 Pro 6GB/64GB, Tropical Green

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Mobilni telefoni Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Vas bo navdušil z 8-jedrnim procesorjem, zaslonom IPS LCD v velikosti 6,67'' in s svojimi čudovitimi barvami - modri, beli in ...
Preberi cel opis
259,99 € -23 %
199,99 €
1-3 dni
-23 %259,99 €
z dostavo 204,98 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
204,98 €
Dobavljivost

Zadnji kosi v trgovinah Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 16:04.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek XIAOMI pametni telefon Redmi Note 9 Pro 6GB/64GB, Tropical Green. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
5G
ne
Barva
Delovni pomnilnik (RAM)
Dual SIM
da
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0111FE9B
Prijavi napako
Mobilni telefoni Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Vas bo navdušil z 8-jedrnim procesorjem, zaslonom IPS LCD v velikosti 6,67'' in s svojimi čudovitimi barvami - modri, beli in sivi. Njegova izjemno velika in zmogljiva baterija s 5020 mAh bo zdržala cel dan, s fotoaparatom s štirimi kamerami (64 + 8 + 2 + 5 milijoni slikovnih točk) pa vam ne bo ušel noben trenutek.
Fotografiji poveljuje odlična 64MP štirojna kameran
Odlični konfiguraciji hrbtnih kamer poveljuje senzor ločljivosti 64 MP, ki poskrbi za zajem jasnih in visoko ločljivih fotografij. Za velike skupine ali pokrajinske fotografije svoje čare pokaže sekundarna 8 MP z ultra širokokotnim objektivom. Za fantastične posnetke od blizu ter pravi efekt zamegljenosti ozadja poskrbita še 5 MP makro objektiv ter 2 MP globinska kamera.
K odlični uporabniški izkušnji svoje prispevata tudi dva načina, kinematografski portret in video ter šest kalejdoskop opcij. Prvi vas postavi v vlogo režiserja z zajemom vsebine v filmskem razmerju 2,39:1, drugi pa poskrbi za zanimive in privlačne efekte videoposnetkov. Nov dokumentni način vaš telefon spremeni v žepni optični bralnik.
Na prednji strani ima Xiaomi Redmi Note 9 Pro v zaslonu skrito 16 MP kamero, ki navkljub svoji majhnosti poskrbi za kakovostne selfije. Za zabavo na socialnih omrežjih poskrbi nov način počasnih video posnetkov.
Redmi Note 9 Pro ima zaslon za pravo izkušnjo
Redmi Note 9 Pro vam bo sliko prikazal na elegantnem 16,94 centimetrskem zaslonu z odličnim izkoristkom prostora na prednji strani. Tudi kamera je za kar najmanjšo motnjo skrita v zaslonu. Udobje očem ob dolgotrajnejši uporabi zagotavlja bralni način, tudi s TÜV certifikatom nizke stopnje modre svetlobe.
Izjemno zmogljivi procesor Snapdragon 720G za odlično zmogljivost
Novi Qualcommov procesor Snapdragon 720G podatke preračunava vse do frekvence 2,3 GHz, s čimer ponudi odzivno uporabniško izkušnjo. Zgrajen je z 8nm procesno tehnologijo, ki ob visokih zmogljivostih ohranja energetsko učinkovitost.
Velika baterija s hitrim 30W polnjenjem
Navkljub tankemu ohišju Redmi Note 9 Pro v njem nosi kar 5020 mAh baterijo, ki brez težav zdrži do naslednjega dne. Še večjo nadgradnjo prinaša kar 30W hitro polnjenje, kar je največ v Redmi Note seriji doslej. Priložen je 33W polnilec, s katerim se v zgolj pol ure stanje baterije dvigne na 57%.
Pika na i
Xiaomi Redmi Note 9 Pro ponuja Z-osni linearni vibracijski motor, ki ustvarja do 150 vibracijskih učinkov. Ti se tako ustrezneje odzivajo na uporabnikove poteze in obenem ponudijo različne vibracije za fotografije, zaslonske posnetke, obvestila in drugo.
Za udobnejši odklep naprave poskrbi stransko nameščen bralnik prstnih odtisov. Ta je združen z gumbom za vklop, zato ni potrebe po dodatnih korakih. NFC podpora poskrbi za možnost priročnih plačil s telefonom.
XIAOMI pametni telefon Redmi Note 9 Pro 6GB/64GB, Tropical Green
XIAOMI pametni telefon Redmi Note 9 Pro 6GB/64GB, Tropical Green
199,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka