Vosek za pištole pri zunanji zaščiti Motip 130

Vosek za pištole pri zunanji zaščiti Motip 130

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Je učinkovito sredstvo proti rji in se lahko uporablja na skoraj vseh podlagah. Dober oprijem ima tudi na PVC, kavčuk in bitumen. Pri delu ne kaplja in ne povzroča razprš... Preberi cel opis
12,40 € -3 %
12,04 €
2-7 dni
-3 %12,40 €
z dostavo 16,54 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
16,54 €
Dobavljivost

Artikel je na zalogi. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:17.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kupibarve.si ponudbi
Ponudba trgovine Kupibarve.si za izdelek Vosek za pištole pri zunanji zaščiti Motip 130. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Vrsta dodatne opreme
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0111C8C6
Prijavi napako
Je učinkovito sredstvo proti rji in se lahko uporablja na skoraj vseh podlagah. Dober oprijem ima tudi na PVC, kavčuk in bitumen. Pri delu ne kaplja in ne povzroča razpršilne megle. Ko se sredstvo na površini posuši, nastane obstojna varovalna plast, ki je odporna na vremenske vplive, sol, kislino,... poleg tega pa daje tudi močno protihrupno zaščito. Sredstvo se lahko uporablja na tovornjakih, avtomobilih, stanovanjskih prikolicah in čolnih. Površina na katero nanašamo zaščito na bazi voska mora biti popolnoma suha ter brez prahu in maščob. Voska ni dovoljeno nanašati na elemente kot so npr. blažilci, zavore,... Vsebino pred uporabo dobro pretresemo in nanašamo direktno iz pločevinke z razdalje cca. 30 cm od objekta. Priporočen je cca. 2 mm debel nanos. Pred uporabo odstranite varnostno zapiralo! Ko končate z delom, pločevinko obrnite okrog in kratek čas pritisnite na razpršilko.-
Vosek za pištole pri zunanji zaščiti Motip 130
Vosek za pištole pri zunanji zaščiti Motip 130
12,04 €
v Kupibarve.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka