Emajl barva za les in kovino RAPIDRY SATIN MATT Dulux

Emajl barva za les in kovino RAPIDRY SATIN MATT Dulux

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Visokokakovostenpremaz na vodni osnovi visoke kvalitete za les in kovinske površine zsatenastim polmat izgledom. Barva se hitro suši, ima minimalen vonj, je odličnose raz... Preberi cel opis
16,94 € -3 %
16,45 €
2-7 dni
-3 %16,94 €
z dostavo 20,95 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
20,95 €
Dobavljivost

Artikel je na zalogi. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 02:29.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kupibarve.si ponudbi
Ponudba trgovine Kupibarve.si za izdelek Emajl barva za les in kovino RAPIDRY SATIN MATT Dulux. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0111C8BC
Prijavi napako
Visokokakovostenpremaz na vodni osnovi visoke kvalitete za les in kovinske površine zsatenastim polmat izgledom. Barva se hitro suši, ima minimalen vonj, je odličnose razliva in prekriva. Dolgotrajni je odporna na temperature do 90 ° C, zatoga je mogoče uporabiti tudi za premaz grelnih elementov. Priprava površine: Očistite površino in z nje odstranite rjo in vsepremaze, ki vsebujejo apno ali lepil, poškodovane sloje prejšnjih premazov invse ostalo, ki lahko oslabi oprijem premaza (maščobne madeže, plesni). Površinamora biti homogena, čista in suha. S primernim kitom zravnajte vse neravnine.Nove površine je treba najprej premazati z zaščitno temeljno barvo za les inkovino (Supralux Univerzal Aqua temeljni premaz za les in kovino na osnovivode). Grelne elemente premažite šele ko so popolnoma ohlajeni. Nanos: Najboljši rezultati bododoseženi z uporabo valja za lakrinanje ali čopiča. Pri uporabi valja ali čopičabarve ne razredčiti. Pri nanosi barve z razprševanjem je priporočljivo barvorazredčiti. Pred uporabo barvo dobro premešajte. Uporabljajte samo v dobroprezračenih prostorih. Nanesite 2 sloja v intervalih 6 ur med posameznimipremazi. Uporabite pri temperaturah nad + 8 ° C in vlažnosti manj kot 85%. Pokončanem delu operite orodje s čisto vodo. Pred čiščenjem krtače ali valjaodstranite čim več barve. Vse okoliške površine pokrijte z zaščitno folijo alitrakom. Po sušenju je barvo težko odstraniti, evenutelno onesnaženje takojoperite. Tehnični podatki: barvnapaleta z več kot 21.000 odtenki. Poraba: do 14 m2/l. Za več informacij glejteTehnični list. Reklamacija odtenka se bo priznala le, če je bil predbarvanjem napravljen preizkusni premaz. Odstranjevanje:Prazna embalaža z vsemi ostanki izdelka odložite na mesto, ki ga je občina predvidilaza odlaganje nevarnih odpadkov ali predajte na osebi, ke je pooblaščena zaravnanje z nevarnimi odpadki. Ne uporabljajte praznih posod za shranjevanjehrane. Pogoji skladiščenja in transporta:Hranite na suhem mestu, v zaprti originalni embalaži pri temperaturi +5 do + 30°C. Pri temperaturah pod temperaturo zmrzovanja lahko pride do degradacijeprodukta. Identifikacijski podatki izdelka in datum uporabe so navedeni naembalaži.Povezava do kolekcije barv: https://www.dulux.hu/hu/szinpaletta/h_white?product=2954&fl-stickey=1&hue-auto-load=1
Emajl barva za les in kovino RAPIDRY SATIN MATT Dulux
Emajl barva za les in kovino RAPIDRY SATIN MATT Dulux
16,45 €
v Kupibarve.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka