Sredstvo proti plesni BK - SANICID Bekament - 0,50 L

Sredstvo proti plesni BK - SANICID Bekament - 0,50 L

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
BK-Sani Cid je koncentrirano tekoče biocidno sredstvo za zaščito zidnih površin, obdelanih s fasadnimi materiali, disperzijskimi barvami, kamnom, opeko, betonom pred škod... Preberi cel opis
7,94 € -3 %
7,71 €
2-7 dni
-3 %7,94 €
z dostavo 12,21 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
12,21 €
Dobavljivost

Artikel je na zalogi. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 22:05.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kupibarve.si ponudbi
Ponudba trgovine Kupibarve.si za izdelek Sredstvo proti plesni BK - SANICID Bekament - 0,50 L. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0111C613
Prijavi napako
BK-Sani Cid je koncentrirano tekoče biocidno sredstvo za zaščito zidnih površin, obdelanih s fasadnimi materiali, disperzijskimi barvami, kamnom, opeko, betonom pred škodljivim delovanjem mikroorganizmov. Služi za učinkovito odstranjevanje širokega spektra zidnih alg in plesni. Lahko se uporablja za dezinfekcijo notranjih in zunanjih površin.Delovna raztopina se pripravlja tako, da se steklenička z biocidnim izdelkom najprej dobro pretrese, potem pa se BK-Sani Cid razredči z vodo v razmerju 1:5 (en del BK-Sani Cid-a na 5 delov vode). Površine se premazujejo, vse dokler premaz ne začne peniti. Suha premazana površina za človeka ni škodljiva. Za sušenje površine je v odvisnosti od pogojev potrebno 2-4 ure. Po 24 urah premazano fasadno površino izperete s curkom vode. Notranje površine operete z mokro krpo. Po potrebi izdelek lahko nanašate večkrat s ponovljenim postopkom. Nanašate ga s čopičem, valjčkom ali z gobico do popolne vlažnosti površine in penjenja sredstva. Opomba: Izdelek ni namenjen za dodajanje v druge premaze
Sredstvo proti plesni BK - SANICID Bekament - 0,50 L
Sredstvo proti plesni BK - SANICID Bekament - 0,50 L
7,71 €
v Kupibarve.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka