Akrilne notranje zidne barve BK - GOLD Bekament

Akrilne notranje zidne barve BK - GOLD Bekament

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
BK-Pol Gold je disperzijska barva, izdelana na bazi visokokakovostne akrilne emulzije, namenjena za notranjo uporabo. Poseduje odlično moč pokrivanja, izjemno belino in d... Preberi cel opis
44,46 € -3 %
43,16 €
2-7 dni
-3 %44,46 €
z dostavo 47,66 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
47,66 €
Dobavljivost

Artikel je na zalogi. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 10:12.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kupibarve.si ponudbi
Ponudba trgovine Kupibarve.si za izdelek Akrilne notranje zidne barve BK - GOLD Bekament. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0111C5E3
Prijavi napako
BK-Pol Gold je disperzijska barva, izdelana na bazi visokokakovostne akrilne emulzije, namenjena za notranjo uporabo. Poseduje odlično moč pokrivanja, izjemno belino in dobro paroprepustnost. Uporablja se za dekorativno zaščito notranjih zidnih in stropnih površin v stavbnih, poslovnih in javnih objektihin tam, kjer obstaja potreba za občasnim čiščenjem površin. Prebarvane površine so odporne proti vlažnemu brisanju. Sodi med ekološke zidne barve, ki niso škodljive za zdravje ljudi in okolje, ne vsebuje organskih topil.Poraba: 120-130 ml/m2Pred uporabo je treba najprej dobro premešati maso in potem po potrebi razredčiti sa 5-10 % vode. Priporočljivo je, da se za prvo roko razredči z 10 %, za drugo pa 5 %. Barva se nanaša s kratkodlakim valjčkom in po potrebi s čopičem, najpogosteje v dveh slojih. Nanašanje drugega sloja poteka po popolnem sušenju prvega sloja, kar pri normalnih pogojih (T=+23-25 oC, relativna vlažnost zraka=50-60 %) zahteva 4-6 h. Treba je delati enakomerno in brez prekinitev na neprekinjenih zidnih površinah, da bi se izognili neskladnosti, ki nastajajo zaradi spajanja površin, neenakomernega sušenja in podobno. Temperatura zraka in podloge pri vgradnji mora biti v obsegu od +5 oC do +30 oC.
Akrilne notranje zidne barve BK - GOLD Bekament
Akrilne notranje zidne barve BK - GOLD Bekament
43,16 €
v Kupibarve.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka