Emulzija za stene BK - PODLOGA Bekament - 5 L

Emulzija za stene BK - PODLOGA Bekament - 5 L

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
BK-Podloga je koncentrirana emulzija, namenjena izboljšanju oprijema, izenačevanju in utrjevanju mineralnih in drugih podlog, pred nanašanjem notranjih disperzijskih barv... Preberi cel opis
21,51 € -3 %
20,89 €
2-7 dni
-3 %21,51 €
z dostavo 25,39 €

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
25,39 €
Dobavljivost

Artikel je na zalogi. Dobavljivo v 2 - 7 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 14:06.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Kupibarve.si ponudbi
Ponudba trgovine Kupibarve.si za izdelek Emulzija za stene BK - PODLOGA Bekament - 5 L. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0111C5DC
Prijavi napako
BK-Podloga je koncentrirana emulzija, namenjena izboljšanju oprijema, izenačevanju in utrjevanju mineralnih in drugih podlog, pred nanašanjem notranjih disperzijskih barv. Lahko se uporablja tudi kot podloga pred nanašanjem izravnalnih mas, lepil za keramiko in drugih priprav neenakomerno vpijajočih podlog. Z nanašanjem BK-Podloge poteka izenačevanje površine in vezava zaostalega prahu in na ta način se doseže tudi boljša vezava naslednjega sloja za podlogo. Sodi med ekološke proizvode, ki niso škodljivi za zdravje ljudi in okolje.Okvirna poraba, ml/m ~30-50Površina, na katero se podloga nanaša, mora biti čvrsta, čista in suha, brez slabo vezanih delov, mastnih madežev in podobno. Ustrezne podloge so vse površine od apnenih, cementnih in cementno-apnenih ometov (starih najmanj mesec dni), betonske površine (stare najmanj mesec dni), površine zglajene s kakovostnimi masami za izravnavanje (starost odvisna od vrste), vlaknasto-cementne plošče, mavec-kartonske plošče kot tudi površine z dobro sprejetimi disperzijskimi barvami in podobno. Vse stare, slabo sprejete premaze je treba odstraniti, sanirati z ustreznim materialom in šele potem začeti z nanašanjem podloge. V primeru barvanja površin, prebarvanih z oljnimi barvami, laki in podobno, je treba opraviti kompletno odstranjevanje obstoječih premazovPred uporabo BK-Podlago je treba razredčiti z vodo. Razmerje pri redčenju je odvisno od namena. Če se BK-Podloga uporablja kot prajmer pred nanašanjem notranjih disperzijskih barv, je razmerje BK-Podloga : voda=1:9. Enak postopek se uporablja tudi pri pripravi površine za glajenje. To razmerje je najpogostejše za redčenje BK-Podloge in se uporablja v večini primerov, ko je cilj nanašanja izenačevanje, utrjevanje in zmanjševanje vpijanja s strani podloge. V primeru, ko se BK-Podloga uporablja kot prajmer pred postavljanjem keramike na stare, slabe, neenakomerno vpijajoče podloge je razmerje BK-Podloga : voda=1:4 (glej ustrezni tehnični list končnega izdelka). Podloga se najpogosteje nanaša z dolgodlakim valjčkom v enem sloju (v primeru zelo suhih vpijajočih podlog grundiranje lahko poteka dva krat). Premaz se lahko nanaša tudi s špricanjem. Čas sušenja pri normalnih pogojih (T=+23-25 oC, relativna vlažnost zraka=50-60 %), pred nanašanjem barve ali drugega zaključnega izdelka znaša min. 12 h. Temperatura zraka in podloge pri vgradnji mora biti v obsegu od +5 oC do +30 oC. Visoka vlaga in nizke temperature lahko bistveno podaljšajo čas sušenja.
Emulzija za stene BK - PODLOGA Bekament - 5 L
Emulzija za stene BK - PODLOGA Bekament - 5 L
20,89 €
v Kupibarve.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka