BRAUN epilator SILK-EPIL 9 9010 3D

BRAUN epilator SILK-EPIL 9 9010 3D

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Novi Braun Silk-épil 9-010 je prvi ženski epilator na svetu s povsem gibljivo glavo, ki omogoča lahkotno odstranjevanje dlačic. Tehnologija Micro-Grip in za 40&nbs... Preberi cel opis
Vse ponudbe
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Takoj dobavljivo

Cena je bila osvežena včeraj ob 22:10.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Electronic4You - Majdič ponudbi

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 00:47.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Proizvajalec
Barva
Namen
Vrsta
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01114319
Prijavi napako
Novi Braun Silk-épil 9-010 je prvi ženski epilator na svetu s povsem gibljivo glavo, ki omogoča lahkotno odstranjevanje dlačic. Tehnologija Micro-Grip in za 40 % širša glava, ki odstrani celo dlačice, ki niso daljše od 0,5 mm, omogočata, da uživate v dolgih tednih čudovito gladke kože. Vključuje dodatno brivno in prirezovalno glavo, masažni nastavek za manj nečistoč na koži in ščetko za globinski piling telesa, ki opazno izboljša videz kože.

Ozek, ergonomski ročaj

Popolnoma nova oblika ročaja z nedrsljivim oprijemom je izjemno priročna pod prho in zagotavlja lažje, natančnejše gibe – popolno za odstranjevanje dlačic s težko dostopnih območij.

Sveža in mladostna koža

Odstranite odmrle kožne celice in zasijte z neustavljivim sijajem. Ščetka za globinski piling telesa je šestkrat učinkovitejša od ročnega pilinga.

Vzdrževanje bikini linije

Pripravite se za dan na bazenu, tako da namesto nadležnega voskanja uporabite povsem gibljivo glavo za lahkotno epilacijo. Brez bolečin. Brez terminov v salonu. Samo dolgi tedni čudovito gladke kože.

Gladke pazduhe

Samozavestno oblecite svojo najljubšo majico z naramnicami, saj bodo vaše pazduhe mehke in gladke. Za posebej občutljiva območja priporočamo uporabo brivne glave, ki je vključena v set.

Uporabite ga povsod

Epilator uporabite po vsem telesu, saj njegova gibljiva glava zlahka doseže tudi težavna območja. Tehnologija Micro-Grip z glavo, ki je za 40 % širša, odstrani več dlačic v eni potezi, kar omogoča učinkovitejšo epilacijo.

Pincete Micro-Grip
Epilator Silk-épil 9 Flex je opremljen s širokimi, dolgimi in globokimi pincetami, da natančno odstrani celo najkrajše dlačice, ki jih vosek ne more ujeti.

Vodenje pritiska
Tehnologija SensoSmart™ s pomočjo rdeče lučke vodi vašo epilacijo tako, da zagotovi ustrezen pritisk na kožo.

Wet & Dry
100-odstotno vodoodporen, primeren za uporabo v kadi ali pod prho. Epilacija postane praktično neboleča, če jo pogosto izvajate v vodi.

Britje in prirezovanje
Z brivno glavo se epilator spremeni v popolnoma funkcionalen brivnik, če pa dlačice raje prirežete, lahko uporabite prirezovalni nastavek.
BRAUN epilator SILK-EPIL 9 9010 3D
BRAUN epilator SILK-EPIL 9 9010 3D
159,62 €
v Electronic4You - Majdič

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka