SAMSUNG klimatska naprava AR24TXFCAWKNEU/AR24TXFCAWKXEU WIND-FREE COMFORT + montaža na ključ z nosilnimi konzolami

SAMSUNG klimatska naprava AR24TXFCAWKNEU/AR24TXFCAWKXEU WIND-FREE COMFORT + montaža na ključ z nosilnimi konzolami

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Samsung Electronics je predstavil svojo prvo, Wind-Free™ stensko klimatsko napravo na sejmu CES 2017 v Las Vegasu, po tem, ko je v Južni Koreji že požel uspeh s sam... Preberi cel opis
2.019,62 €
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na voljo

Cena je bila osvežena danes ob 02:11.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Oprema center d.o.o. ponudbi
Ponudba trgovine Oprema center d.o.o. za izdelek SAMSUNG klimatska naprava AR24TXFCAWKNEU/AR24TXFCAWKXEU WIND-FREE COMFORT + montaža na ključ z nosilnimi konzolami. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Energijski razred hlajenja
A++
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX01110C5E
Prijavi napako
Samsung Electronics je predstavil svojo prvo, Wind-Free™ stensko klimatsko napravo na sejmu CES 2017 v Las Vegasu, po tem, ko je v Južni Koreji že požel uspeh s samostoječo Wind-Free™ klimatsko napravo. Klimatska naprava ima v svojo zasnovo integrirano Samsungovo ekskluzivno Wind-Free™ hladilno tehnologijo, kar zagotavlja energetsko učinkovitost brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok.

 “Potrošniki bodo vzljubili energetsko učinkovito klimatsko napravo Wind-Free™ v svojem domu“, pravi Byung-Sam Seo, predsednik dela za gospodinjske aparate pri Samsung Electronics. “Še posebej bodo vzljubili, da se jim več ne bo treba ubadati z neprijetnih, hladnim pihanjem – hkrati pa bodo prihranili pri električnih stroških.”

Klima zagotavlja uporabnikom idealne pogoje s ohranjanjem udobne sobne temperature s pomočjo Wind-Free™ hlajenja, ki nežno širi hladen zrak skozi 21.000 mikro zračnih lukenj. Klimatski sistem deluje v dveh korakih. Prvi zniža temperaturo z “načinom hitrega hlajenja”, kot ga pri klimah poznamo, ko je željena temperatura dosežena, pa se vklopi “Wind-Free™ hladilni način” z brezvetrjem. Takšen način delovanja zmanjša porabo energije do 72 odstotkov.


Z uporabo Samsungovega digitalnega inverterja z 8 tečaji s tehnologijo POWERboost, motor minimizira nihanje vrtilnega momenta in skrajša čas, da kompresor doseže maksimalno hitrost, kar se pozna pri manjši porabi energije.

Klima omogoča tudi povezavo z omrežjem Wi-Fi, kar omogoča daljinsko upravljanje naprave s pomočjo Samsung Smart Home aplikacije. Tako lahko uporabniki na daljavo regulirajo temperature, prilagodijo nastavitve, pridobivajo obvestila v realnem času o posodobitvah delovanja in dnevni porabi energije ter odpravljajo napake v primeru, da je to potrebno.  

Edinstvena trikotna arhitektura naprave ima širši dovod, kar omogoča sprejemanje več zraka hkrati, medtem ko optimalna širina in kot odvoda, dodatne v-lopatice in velik ventilator – ki je 22 odstotkov večji kot pri prejšnjih modelih – zagotovijo hitrejše hlajenje in iztiskanje zraka, ki je tudi širše in daljše, tako da doseže vsak kotiček prostora.
SAMSUNG klimatska naprava AR24TXFCAWKNEU/AR24TXFCAWKXEU WIND-FREE COMFORT + montaža na ključ z nosilnimi konzolami
SAMSUNG klimatska naprava AR24TXFCAWKNEU/AR24TXFCAWKXEU WIND-FREE COMFORT + montaža na ključ z nosilnimi konzolami
2.019,62 €
v Oprema center d.o.o.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka