Polaroid 3D analogni instant fotoaparat NOW

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
NOW je novi Polaroid fotoaparat, ki združuje klasično obliko in sodoben stil. Naš novi analogni instant fotoaparat ima samodejno ostrenje, ki vam pomaga ... Preberi cel opis
129,99 €
1-3 dni
PAKETNA PONUDBA
Telekom Slovenije
že od 5,20 € / mesec število ponudb: 1 Preveri ponudbe

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Cena z dostavo
135,48 €
Dobavljivost

Na zalogi v Big Bangu Dobavljivo v 1 - 3 dneh od dneva naročila.

Cena je bila osvežena danes ob 18:19.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Big Bang ponudbi
Ponudba trgovine Big Bang za izdelek Polaroid 3D analogni instant fotoaparat NOW. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Barva
Dodatki pri digitalnih fotoaparatih
Kapaciteta dodane spominske kartice (v GB)
Komplet V kompletih poleg fotoaparata dobite še kaj zraven - npr. torbico, spominsko kartico, objektiv,...
ne
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX0110DC56
Prijavi napako
NOW je novi Polaroid fotoaparat, ki združuje klasično obliko in sodoben stil. Naš novi analogni instant fotoaparat ima samodejno ostrenje, ki vam pomaga ujeti življenje, kot ga živite v tisti ikonični Polaroidni instantni filmski obliki. Samodejno ostrenje 2-objektivni sistem z drugimi besedami Polaroid Now se odloči, kateri objektiv je primeren, zato lepe portrete dobite na več mestih, pogosteje - tudi brez bliskavice. Vgrajena dvojna izpostavljenost na eni fotografiji Polaroid dobite dva okvirja. Sanjski, umetniški in je pripravljeni dodati nekaj drame k tvojim fotografijam. Samosprožilec v samo enem kliku imate 9 sekund, da zberete prijatelje in se nasmejete. Natančen blisk bolj prijazna človeku in hkrati dovolj močna, da so vsi videti na sliki kot bi morali biti. Polnilna baterija je vgrajna in ima priložen USB polnilni kabel, da boste lahko pripravljeni na vsakem koraku. Deluje z: i-Type & 600 film.
Polaroid 3D analogni instant fotoaparat NOW
Polaroid 3D analogni instant fotoaparat NOW
129,99 €
v Big Bang

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka