INSTA360 športna kamera One R Twin Edition

Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
Izjemna in praktična športna kamera, ki vas bo spremljala, kamorkoli greste. Širokokotna kamera z vrhunsko stabilizacijo bo poskrbela za čudovite posnetke v... Preberi cel opis

Ceneje.si ti olajša spletno nakupovanje ter pomaga pri izbiri najboljše ponudbe. Shopper's Mind Slovenija s podelitvijo oznake CERTIFIED SHOP® potrjuje, da je Premium trgovec vreden zaupanja in da je spletna trgovina skladna s standardi EU.

Brezplačna dostava
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 02:31.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o Shoppster ponudbi
Ponudba trgovine Shoppster za izdelek INSTA360 športna kamera One R Twin Edition. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.
Proizvajalec
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX010DA721
Prijavi napako
Izjemna in praktična športna kamera, ki vas bo spremljala, kamorkoli greste. Širokokotna kamera z vrhunsko stabilizacijo bo poskrbela za čudovite posnetke v trenutku.

Dva načina snemanja

Kamera ONE R Twin Edition se prelevi iz 360 stopinjske kamere v širokokotno kamero 4K s 60fps. Vedno boste imeli pravo orodje, da ujamete akcijo.

Podrobnosti so pomembne

Vse slikovne pike niso enake. Dual-Lens 360 Mod dvigne vrstico s 5.7K ločljivostjo, pri čemer uporablja H.265 kodiranje, napredno obdelavo slik in algoritem zaključne obdelave z AI, da se ohranijo podrobnosti in posnamejo vaše odlične posnetke.

Najboljši zdaj še boljši

FlowState doseže vrhunsko stabilizacijo brez gibanja. Zahvaljujoč novemu algoritmu za zaznavanje prizorov ostanejo posnetki jasni in mirni tudi pri šibki svetlobi.

Brez drona? Brez problema.

Funkcija ONE R's Nevidni Selfie Stick omogoča zajemanje enostavnih zračnih kotov in edinstvenih perspektiv tretjih oseb s premikom zapestja med uporabo Dual-Lens 360 Mod.

Bodite udarni

Posnetki Bullet Time vas postavljajo v središče akcije. Samodejno izravnavanje obzorja in pametno povečanje hitrosti omogočajo lažje snemanje kot kdajkoli prej.

Sledite akciji povsod

Med fotografiranjem v 360 izberite svoj predmet z dotikom ali glasovnim ukazom. Algoritem sledenja ostane zaklenjen v središčnem okviru. Tudi ko ovire lomijo vaš vidni vid, Funkcija Deep Track posname posnetek takoj, ko se zadeva ponovno pojavi.

Mini mojstrovine

Shot Lab olajša ustvarjalne spremembe. Neprestano posodablja vašo paleto pametnih predlog z najnovejšimi 360-stopinjskimi tehnikami fotoaparata in samodejno obvlada urejanje.

360 video zdaj preoblikovan

Snemanje v 360 vam ponuja neskončne možnosti in perspektive. Auto Frame uporablja močan algoritem računalniškega vida, da preseje posnetke in priporoči tiste, ki jih je vredno dodati v urejanje.

Več uživanja, manj urejanja

Aplikacija ONE R uporablja FlashCut z AI napajanjem, da poišče najboljše posnetke in jih uredi v en posnetek. FlashCut analizira posnetke glede na temo, kakovost in čas zajema, da ustvari kinematografske posnetke, ki so pripravljeni na skupno rabo.

Slika, kot jo vidite

ONE R podpira zajem HDR za fotografije in video. Poudarki, sence in vse vmes se srečajo tako, kot jih vidite v realnosti.

Nič več temnih posnetkov

Po mraku vklopite Night Shot in posnamite fotografije, ki ostajajo naravne, jasne in živahne.

Glejte zvezde

Način Starlapse samodejno prilagodi nastavitve osvetlitve, da zajame briljantne, dolge realne posnetke nočnega neba.

Ujemite barvo

Color Plus samodejno obarva vaše fotografije. Živahni, svetli in osupljivi vizualni elementi le z enim dotikom.

Vsak kot v vsakem trenutku

ONE R Twin Edition snema brezšivne 360-stopinjske posnetke počasi pri hitrosti 3K100fps ali 1080p - širokokotni posnetki do 200 sličic na sekundo. Zabeležite dinamično delovanje z nepretrgljivo jasnostjo.

Predogled v realnem času, predvajanje takoj

Preprost, hiter 360-stopinjski zaslon na dotik ONE R vam omogoča ogled posnetka in jo nato predvajanj, da se prepričate, da ste ga res posneli.

Vodotesno kadarkoli

ONE R je IPX8 vodoodporen do 5m (16,4ft). Ne glede na to, ali ste na bazenu ali pa se vozite v deževnem dnevu, ONE R lahko poskrbi za vsako situacijo.

* ONE R je vodoodporen, ko je v celoti sestavljen in nameščen v priloženem montažnem nosilcu.

Robustna in vedno pripravljena

Kamera ONE R je zasnovana za varno in učinkovito absorpcijo udarcev, medtem ko zaščitni objektivi ščitijo vitalnost fotoaparata, ne glede na to, kam vas življenje popelje.

Vrhunski zvok

ONE R je pripravljen na vloganje s 3,5-milimetrskim mikrofonskim adapterjem in dodatnim zgornjim vložkom. 

Sledite svoji poti

Nadzorna plošča statistike ONE R vam omogoča prekrivanje posnetkov s podatki HUD, kot so hitrost, nadmorska višina, smer in pot. Kartirajte potovanja in spremljajte svoj napredek.

GPS Smart Remote

Zgrabite GPS Smart Remote za nadzor ONE R, enostavno zaklenite predmete za sledenje in posnemite GPS podatke v realnem času za sledenje dogodivščinam.

Apple Watch Remote

Nova aplikacija Apple Watch omogoča nadzor ONE R na poti lažje kot kdajkoli prej.

Glasovni nadzor

Ko ONE R ni dosegljiv, samo vpišite, da začnete snemanje z glasovnimi ukazi.
INSTA360 športna kamera One R Twin Edition
INSTA360 športna kamera One R Twin Edition
550,90 €
v Shoppster

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka